Kreative tegnekurser og malekurser i Aarhus med faglig og inspirerende undervisning af Peter Simonsen billedkunstner

SOMMERKURSER 2021

Små hold!

Tag på kreativ maleferie hos billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsen. Inspirerende tegne- og malekurser, der giver dig indsigt og udfordringer, så du kan udvikle dig som tegner og maler. Tid til fordybelse og fokus på personlig udvikling.

Forslag til overnatning ifm. kurser...

Anbefalinger fra kursister...

Kursusoversigt (sommer):

Kreativt sommerkursus - tegn og mal - brug atelier og materialer frit

Sommerkursus 2021: Frit brug af atelier, materialer, workshops inkl. professionel rådgivning

  • UGE 24: 17. - 20. juni 2021

Pris: Kr. 2.750,-

Kreativ maleferie! Tegn, mal, udforsk din kreative åre - brug atelier, materialer og deltag i workshops frit inkl. professionel rådgivning alle dage. Brug billedkunstner Peter Simonsens lækre atelier og materialer frit. Hver dag arrangeres workshops, som du også frit kan deltage i. Alle dage vil du kunne trække på teknisk viden og blive udfordret gennem inspirerende forlæg med dit personlige maleri samt dine interesser og udvikling i fokus.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommerkursus i Aarhus - kursus i portrætmaleri, Tegn og Mal Det ekspressive portræt

Sommerkursus 2021: Tegn & Mal - Det ekspressive portræt

  • UGE 30: 26. - 30. juli 2021

Pris: Kr. 3.650,-

Inspirerende sommerkursus hvor portrætmaler Peter Simonsen tager dig med ind i den ekspressive verden. Tegn og mal interessante portrætter, der fortæller historie. Vi tager udgangspunkt i det grundlæggende inden for portrættegning og portrætmaleri, så vi får skabt et godt fundament. I løbet af ugen får du masser af tid til at fordybe dig i det ekspressive portrætmaleri samt i maleteknikker og afprøve forskellige farvepaletter, stilarter, fortolkninger og udtryk.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Malekurset afholdes hos PS Art Gallery der er beliggende i en af Aarhus' ældste og meget maleriske baggårde Kom på sommerkursus i Latinerkvarteret i Aarhus - et område, der emmer af charme og historie

Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende sommerkurser.

Små hold, tid til dig.