Kreativ sommer - tegn og mal - bruge atelieret og materialerne frit

Brug atelier, materialer og deltag i workshops frit

Uge 30: 20. - 24. juli 2020

Kreativ sommerferie! Tegn, mal, udforsk din kreative åre - brug atelier, materialer og deltag i workshops frit inkl. professionel rådgivning alle dage.

Beskrivelse:

Drømmer du om en sommerferie, hvor du kan være kreativ og udtrykke dig fuldt ud. Tegne, male, lege med farver, lære en masse, dykke ned i det kunstneriske univers - og udforske din kreative åre...? Så har du mulighed for det nu!

Brug billedkunstner Peter Simonsens lækre atelier og materialer frit fem dage i uge 30. Atelieret vil fungere som dit personlige atelier.

Daglige workshops og personlig rådgivning
Hver dag fra kl. 10-13 arrangeres workshops, som du også frit kan deltage i. Hele ugen vil du kunne trække på teknisk viden og blive udfordret gennem inspirerende forlæg med dit personlige maleri samt dine interesser og udvikling i fokus. Peter vil dagligt indtil kl. 16:00 stå til din rådighed ifm. personlig rådgivning.

Du får masser af tid til at fordybe dig og afprøve forskellige maleteknikker, stilarter, fortolkninger og udtryk. Ugen er din, så du kan dykke ned i et kunstnerisk univers, lege med farver og opdage farvernes betydning, symbolik og fortolkning eller hvordan følelser benyttes i billedsproget. Du kan både arbejde i atelieret og udenfor i den hyggeligste baggård.

Tidsrum:
Mandag-fredag kl. 09:30-17:00
Derudover kan atelieret benyttes mandag-onsdag til kl. 21:00.

  • Torsdag aften:
    Fælles spisning. Området bugner med kulinariske lækkerier. Vi henter det, vi har lyst til og spiser i den historiske baggård eller galleriets café.
    (ikke inkl. i prisen)

For alle der gerne vil dykke ned i det kunstneriske univers.

Antal deltagere:
Der er plads til 8 deltagere.

Materialer:
Tegneplader og staffelier stilles gratis til rådighed.

Materialer inkl. i prisen:
1 stk. lærred (60 x 80 cm) samt brug af akrylpapir (50 x 70 cm), tegnepapir (A3), blyanter, pastel, kul, kridt, akrylfarver, pensler og paletknive.

Øvrige materialer kan tilkøbes. Du er også velkommen til at tage dine egne materialer med.

Mødetid 1. gang:
Mandag 20. juli 2020 kl. 09:30

Pris:
Kr. 2.750,- inkl. materialer, frugt og vand/kaffe/te.

Kursussted:
Art Gallery PS, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

Underviser og rådgiver:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Området:

Galleriet er beliggende i én af Aarhus’ ældste og meget maleriske baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet. Området er Latinerkvarteret med hyggelige cafeer og restauranter ad libitum. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. Vi ligger et stenkast fra Domkirken, Kvindemuseet og Havnen.

Forslag til overnatning:

Oversigt med hoteller, Bed & Breakfast m.m.

Malekurset afholdes hos Art Gallery PS der er beliggende i en af Aarhus' ældste og meget maleriske baggårde Kom på sommerkursus i Latinerkvarteret i Aarhus - et område, der emmer af charme og historie

Atelier og materialer er frit.

Inspirerende workshops.

Personlig rådgivning.

Små hold hvor der er tid til dig.