PS Kunstskole - Kreative tegnekurser og malekurser i Aarhus med faglig og inspirerende undervisning af Peter Simonsen billedkunstner

SOMMERKURSER 2024

Små hold!

Tag på kreativ tegne- eller maleferie hos billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsen. Inspirerende tegne- og malekurser, der giver dig indsigt og udfordringer, så du kan udvikle dig som tegner og maler. Tid til fordybelse og fokus på personlig udvikling.

Forslag til overnatning ifm. kurser...

Anbefalinger fra kursister...

Kursusoversigt (sommer)

Sommer 2024:
Malekursus - Det ekspressive maleri

  • UGE 26: 24-28/6 2024 FÅ PLADSER

Kr. 3.975,-

Oplev en kreativ sommer, hvor du har god tid til fordybelse og dykke ned i det ekspressionistiske maleris fascinerende verden. Figurativt og abstrakt. Vi skal arbejde med billedkomposition, farvernes betydning, brugen af kolde farver kontra varme, de komplementære farvers anvendelse og virkning, stemning og udtryk m.m. Du kommer igennem hele processen i maleriet. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommer 2024:
Klassisk tegning - natur og dyr

  • UGE 27: 1-5/7 2024

Kr. 3.975,-

Klassisk tegnekursus for dig, der holder af at tegne natur, landskab, dyr og fugle. Vores base vil være atelieret, men vi skal naturligvis også ud og tegne i naturen ved skov og strand syd for Aarhus. Dine øjne vil blive åbnet for en ny måde at se på og ikke mindst - forholde dig til det, du ser. Vi tegner naturligvis i fri hånd. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommer 2024:
Kreativ ferie med dit maleri i fokus!

  • UGE 28: 8-12/7 2024

Kr. 3.975,-

Kreativ ferie! Tegn, mal, udforsk din kreative åre - brug atelier, materialer og deltag i workshops frit inkl. professionel rådgivning alle dage. Brug billedkunstner Peter Simonsens lækre atelier og materialer frit. Hver dag arrangeres workshops, som du også frit kan deltage i. Alle dage vil du kunne trække på teknisk viden og blive udfordret gennem inspirerende forlæg med dit personlige maleri samt dine interesser og udvikling i fokus. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommer 2024:
Tegn & Mal - Det ekspressive portræt

  • UGE 30: 22-26/7 2024 1 LEDIG PLADS

Kr. 3.975,-

Inspirerende sommerkursus hvor portrætmaler Peter Simonsen tager dig med ind i den ekspressive verden. Tegn og mal interessante portrætter, der fortæller historie. Vi tager udgangspunkt i det grundlæggende inden for portrættegning og portrætmaleri, så du får skabt et godt fundament. Der bliver masser af tid til at fordybe dig i det ekspressive portrætmaleri samt i maleteknikker og afprøve forskellige farvepaletter, stilarter, fortolkninger og udtryk. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommer 2024:
KreaCamp for børn og unge, 12-17 år

  • UGE 31: 29/7-2/8 2024

Kr. 2.650,-

Kunstskole for børn og unge i sommerferien. KreaCamp - sjov, lærerig og inspirerende undervisning. Du møder nye venner samt får masser af sjove og spændende oplevelser. Timerne flyver afsted, når man gør noget, man godt kan lide. Inkl. brug af materialer, te/kakao og frugt.
Niveau: For børn og unge, der elsker at tegne og male.

Sommer 2024:
Tegning og akvarel helt naturligt

  • UGE 32: 5-9/8 2024

Kr. 3.975,-

Tegne- og akvarelkursus hvor du får masser af tid til at dykke ned i akvarelmaleriets fascinerende verden. Vi vil både anvende teknikker, hvor vi først skitserer motivet med blyant for derefter at farvelægge med akvarel - samt anvende teknikker, hvor vi maler motiverne direkte med penslen. Motiverne er natur, landskab, dyr og fugle.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Vinterkurser 2025

Vinter 2025:
Charles Bargue tegnekursus 'Cours de dessin'

  • UGE 7: 13-16/2 2025

Kr. 2.990,-

4-dages kursus i klassisk tegning i vinterferien. På kurset 'Cours de dessin' får du mulighed for at arbejde med de samme tegnemetoder og -teknikker, som blev udviklet i 1800-tallet af den franske kunstner Charles Bargue. Blandt nogle af de kunstnere, som har nærstuderet og fulgt Charles Bargues ‘Cours de dessin’, finder vi så kendte navne som Vincent van Gogh, Pablo Picasso og John Singer Sargent.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Malekurset afholdes hos PS Art Gallery der er beliggende i en af Aarhus' ældste og meget maleriske baggårde Kom på sommerkursus i Latinerkvarteret i Aarhus - et område, der emmer af charme og historie

FÅ TILSENDT KURSUSOVERSIGT 2024

Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende sommerkurser.

Tid til dig.