PS Kunstskole - Kreative tegnekurser og malekurser i Aarhus med faglig og inspirerende undervisning af Peter Simonsen billedkunstner

SOMMERKURSER 2024

Små hold!

Tag på kreativ maleferie hos billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsen. Inspirerende tegne- og malekurser, der giver dig indsigt og udfordringer, så du kan udvikle dig som tegner og maler. Tid til fordybelse og fokus på personlig udvikling.

Forslag til overnatning ifm. kurser...

Anbefalinger fra kursister...

OPNÅ 15% RABAT:
BESTIL SENEST 31. OKTOBER 2023
(Rabatten fratækkes kursusprisen)

Kursusoversigt (sommer)

Sommer 2024:
Malekursus - Det ekspressive maleri

  • UGE 26: 24. - 28. juni 2024

Pris: Kr. 3.975,-

Oplev en kreativ sommer, hvor du har god tid til at fordybelse og dykke ned i det ekspressionistiske maleris fascinerende verden. Figurativt og abstrakt. Vi skal arbejde med billedkomposition, farvernes betydning, brugen af kolde farver kontra varme, de komplementære farvers anvendelse og virkning, stemning og udtryk m.m. Du kommer igennem hele processen i maleriet. Små hold hvor der er god tid til dig og tid til fordybelse. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommer 2024:
Kreativ ferie med dit maleri i fokus!

  • UGE 28: 8. - 12. juli 2024

Pris: Kr. 3.975,-

Kreativ ferie! Tegn, mal, udforsk din kreative åre - brug atelier, materialer og deltag i workshops frit inkl. professionel rådgivning alle dage. Brug billedkunstner Peter Simonsens lækre atelier og materialer frit. Hver dag arrangeres workshops, som du også frit kan deltage i. Alle dage vil du kunne trække på teknisk viden og blive udfordret gennem inspirerende forlæg med dit personlige maleri samt dine interesser og udvikling i fokus. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Sommer 2024:
Tegn & Mal - Det ekspressive portræt

  • UGE 30: 22. - 26. juli 2024

Pris: Kr. 3.975,-

Inspirerende sommerkursus hvor portrætmaler Peter Simonsen tager dig med ind i den ekspressive verden. Tegn og mal interessante portrætter, der fortæller historie. Vi tager udgangspunkt i det grundlæggende inden for portrættegning og portrætmaleri, så du får skabt et godt fundament. Der bliver masser af tid til at fordybe dig i det ekspressive portrætmaleri samt i maleteknikker og afprøve forskellige farvepaletter, stilarter, fortolkninger og udtryk. Inkl. brug af materialer, italiensk middag (torsdag) med mere.
Niveau: Begyndere, let øvede og øvede.

Malekurset afholdes hos PS Art Gallery der er beliggende i en af Aarhus' ældste og meget maleriske baggårde Kom på sommerkursus i Latinerkvarteret i Aarhus - et område, der emmer af charme og historie

Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende sommerkurser.

Små hold, tid til dig.