PS Kunstskole - Kreative tegnekurser og malekurser i Aarhus med faglig og inspirerende undervisning af Peter Simonsen billedkunstner

PS Kunstskole i Aarhus

Små hold, tid til dig!

PS Kunstskole tilbyder inspirerende tegnekurser og malekurser for børn og voksne. Der kurser for alle niveauer. Fra begyndere til mere erfarne udøvere.

Du kan vælge imellem dag-, aften- og weekendkurser samt sommerkurser.

PS Kunstskole lægger vægt på at give dig indsigt, redskaber og udfordringer, så du kan udvikle dig som tegner og maler. Du undervises af billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsen, der har stor fokus på din personlige udvikling.

Tryghed for alle - din og min

Vi holder afstand og udviser hensyn over for hinanden. PS Kunstskole følger myndighedernes retningslinjer og Sundhedsstyrelsens råd.

Om forsamlinger:
Jeg er ikke omfattet af den nuværende tvangsnedlukning, men på grund myndighedernes skærpede regler og seneste restriktioner i forhold til forsamlinger på max. fem personer holder kurserne pause til og med 7. februar 2021.

Alle der er blevet påvirket af denne situation vil blive orienteret direkte med information om flytning af kursusstart / tilbud om nye kursusdatoer.

Læs om PS Kunstskoles retningslinjer under Corona...

De bedste hilsener
Peter Simonsen
15/1 2021