Malekursus i Aarhus - weekendkursus 'Det ekspressive maleri' - for begyndere og øvede

MALEKURSUS:
Det ekspressive maleris fascinerende verden

Weekendkursus

Kreativt malekursus: 'Det ekspressive maleri'. Udforsk det ekspressive billedsprog. Farver og symbolik. Figurativt og abstrakt. Tid til dig, tid til fordybelse.

Kursusdato(er):

  • 26.-27. oktober kl. 09:30-16:00 2 PLADSER LEDIGE
  • 7.-8. december kl. 09:30-16:00
  • 8.-9. februar 2020 kl. 09:30-16:00
  • 25.-26. april 2020 kl. 09:30-16:00
  • 13.-14. juni 2020 kl. 09:30-16:00

Om kurset:

På weekendens malekursus bliver der god tid til fordybelse, så du kan dykke ned i det ekspressionistiske maleris fascinerende verden.

Malerier inden for den ekspressionistiske stilart kan både være figurative og abstrakte. Malerierne er ofte udført i et fortællende billedsprog, hvor udtryksmidlerne i malerierne er farver og symbolik. Udgangspunktet er det indre.

Denne weekend skal vi arbejde med billedkomposition, farvernes betydning, brugen af kolde farver kontra varme, de komplementære farvers anvendelse og virkning, stemning og udtryk m.m.

Du kommer igennem hele processen i maleriet fra den tidlige idé og skitse, opbygning, komposition, farvepaletten - til at arbejde med at gå ind i dig selv for at kunne skabe fortællingen og udtrykket i billedet. Tegne- og maleredskaber som kul, pastel, akrylfarver, pensel, paletkniv med mere skal naturligvis udforskes.

Som inspiration ser vi på nogle af de ekspressionistiske kunstmalere og deres måde at udtrykke sig på. Ligeledes vil du under kurset opleve, hvilken indflydelse fx musikken har på den skabende proces og det kunstneriske resultat. Edvard Munch, Emil Nolde, Vincent van Gogh var - blot for at nævne nogle af de helt store - alle ekspressionister.

Vi lægger vægt på, at udfordre dig gennem spændende øvelser og nytænkende undervisning, hvor der er tid til dig, dine ønsker og udvikling.

Undervisningen har fokus på dit personlige udtryk og tilpasses den enkeltes niveau med masser af teknisk vejledning og dialog. Kurset er egnet for begyndere og øvede.

Malekurset foregår i Aarhus.

Antal deltagere:
Der er plads til 8 deltagere på holdet.

Materialer:
Tegneplade og staffeli stilles gratis til rådighed.

Brug af øvrige materialer:
Tegnepapir, akrylpapir, maleplader, blyanter, pastel, kul, kridt, akrylfarver, pensler og paletknive koster kr. 300,-.

Du er velkommen til at tage dine egne materialer med.

Mødetid:
Kl. 09:15

Pris:
Kr. 1.550,- (inkl. morgenbrød, frokost, frugt og vand/kaffe/te).

Kursussted:
Art Gallery PS, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

Underviser:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Weekend malekursus i Aarhus med fokus på 'Det ekspressive maleri'. Kurset er for begyndere og øvede Malekursus - weekendkursus i ekspressivt maleri. Underviser er portrætmaler Peter Simonsen

Kurset tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende undervisning.

Små hold hvor der er tid til dig.