Portræt tegnekursus 'At tegne portræt 3'. Portrætundervisning af Peter Simonsen. For let øvede og øvede

TEGNEKURSUS, Aarhus:
At tegne portræt (3)

1-dags kursus

Portrættegning i frihånd - fra skitse til færdigt portræt med udtryk og personlig streg. Tegnekursus for dig gerne vil videreudvikle dine tekniske færdigheder og personlige udtryk.

Kursusdato(er):

  • 21. okt. (man) kl. 10-16
  • 3. dec. (tir) kl. 10-16

Om kurset:

Dette portrættegnekursus er en videreudbygning af 'At tegne portræt (1)' og 'At tegne portræt (2)'. Kurset kan også benyttes af dig, som har noget erfaring med at tegne portrætter og som ønsker at videreudvikle dine færdigheder.

Vi skal arbejde med proportioner, hovedets anatomi, overflader, lys og skygge, billedkomposition, karakteren og det at gengive et udtryk samt din personlige streg.

I løbet af dagen vil vi anvende forskellige tegneredskaber som blyant, kridt, kul, grafit og tusch samt farver (akvarel/akryl) for at undersøge, hvordan det påvirker det grafiske indtryk. Du får mulighed for at træne forskellige tegneteknikker i frihånd som udtoning og bløde skygger med tegnestub og building-up med kul/kridt.

Der vil både være tegneøvelser 'alla prima', hvor vi tegner hinanden hurtigt med kul eller tusch og studier i tegneteknikker efter fotos og figurer. Dagen sluttes af med portrætstudier efter levende model.

Tegnekurset har fokus på din personlige udvikling og tilpasses den enkeltes niveau. Kurset er egnet for let øvede og øvede.

Tegnekurset foregår i Aarhus.

Antal deltagere:
Der er plads til 8 deltagere på holdet.

Materialer:
Tegneplader stilles gratis til rådighed på tegnekurserne.
Brug af øvrige materialer: Tegnepapir, blyanter, tegnekridt, kul, grafit, viskelæder og tegnestub koster kr. 125,-.
Du er velkommen til at tage dine egne materialer med.

Tager du egne materialer med, så skal du medbringe:
Tegneblok A3, blyanter 4B/8B, grafit/kul, viskelæder og tegnestub.

Mødetid:
Kl. 09:45

Pris:
Kr. 525,- (inkl. frugt og vand/kaffe/te).

Rabat:
Du kan opnå rabat ved samtidig køb af kurserne 'At tegne portræt 1' og 'At tegne portræt 2'. Pris i alt: kr. 975,- (2 kurser), kr. 1.350,- (3 kurser).
Priserne er inkl. frugt og vand/kaffe/te.

Kursussted:
Art Gallery PS, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

Underviser:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Portræt tegnekursus i Aarhus 'At tegne portræt 3'. Lær at tegne i frihånd - 1-dags kursus for let øvede og øvede Portrættegning i frihånd - fra skitse til færdigt portræt med udtryk og personlig streg. Underviser er portrætkunstner Peter Simonsen

Kurset tilpasses den enkeltes niveau.

Indsigt og redskaber.

Inspirerende undervisning.

Små hold hvor der er tid til dig.