Tegnekursus i Aarhus - weekendkursus hvor du lærer at tegne portrætter - for begyndere og øvede

Tegnekurset 'At tegne portræt (grundlæggende 1 + 2)' er et weekendkursus, hvor du bl.a. lærer at tegne portrætter i frihånd og videreudvikle dine færdigheder. Du vil modtage professionel tegneundervisning af portrætkunstner Peter Simonsen, der lægger stor vægt på at give personlig og individuel vejledning. Holdene er på 6-8 kursister, så der er god tid til den enkelte kursist.

TEGNEKURSUS, Aarhus:
At tegne portræt (grundlæggende 1 + 2)

Weekendkursus

Lær at tegne portrætter. Weekendkursus med inspirerende tegneundervisning for dig, der gerne vil lære portrættegning og som ønsker at udvikle dine færdigheder som portrættegner. Du bliver undervist af Peter Simonsen, der er professionel portrætkunstner. Små hold!

At tegne portræt (grundlæggende 1 + 2)

  • 16.-17. februar kl. 09:30-16:00 AFSLUTTET
  • 11.-12. maj kl. 09:30-16:00

På denne weekends tegnekursus begynder vi med de grundlæggende regler inden for portrættegning - afstande, proportioner, vinkler og retning. Det er fundamentet for et hvert portræt. Henover weekenden bygger vi på, så du lærer at arbejde med lys og skygge, billedkomposition, stregen og at gengive et udtryk.

På tegnekurset vil vi arbejde med at lære at se og aflæse ansigtets landskab. Tegnekurset lægger vægt på din personlige udvikling - og give dig indsigt og redskaber, så du kan videreudvikle dine færdigheder og evner som tegner.

Tegneøvelserne omfatter bl.a. den hurtige skitse med form og retning, hvor vi træner at se og formidle, det vi ser. Der vil være øvelser med motivtegning up-side down (på hovedet), hvor portrættet får en anden betydning... samt forskellige øvelser, hvor vi tegner hinanden og arbejder med selvportræt. Der bliver tid til fordybelse og arbejde mere detaljeret med lys og skygge, afprøve forskellige materialer og udtryk samt din personlige streg.

Du får mulighed for at arbejde med forskellige tegneredskaber som blyant, kridt, kul og grafit samt farver (akvarel/akryl).

På kurset tegner vi også efter model.

Tegnekurset afholdes i Aarhus. Egnet for begyndere og let øvede.

Antal deltagere:
Der er plads til 6-8 deltagere på holdet.

Materialer:
Tegneplader stilles gratis til rådighed på tegnekurserne.

Brug af øvrige materialer: Tegnepapir, blyanter, tegnekridt, kul, grafit, viskelæder og tegnestub koster kr. 175,-.

Du er velkommen til at tage dine egne materialer med.

Tager du egne materialer med, så skal du medbringe:
Tegneblok A3, blyanter 4B/8B, grafit/kul, viskelæder og tegnestub.

Mødetid:
Kl. 09:15

PRIS: Kr. 975,- (inkl. frugt og vand/kaffe/te).

KURSUSSTED: Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

UNDERVISER: Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Tilmeld dig kurset

TEGNE- & MALEKURSER

Tilbage til oversigten

Portrætmaler Peter Simonsen underviser i tegnekurser i portræt

TILMELDING

Tilmeld dig et tegnekursus ved at sende en mail til Peter Simonsen. Ved tilmelding vil du modtage en bekræftelse, information om betaling mv.

Tilmeld dig kurset
Weekend tegnekursus i Aarhus med portraetundervisning - specialet er frihåndstegning

På tegnekurset træner vi forskellige tegneteknikker i frihånd som udtoning og bløde skygger med tegnestub og building-up med kul/kridt, hvor vi benytter fixativ til at lukke lagene og beskytte tegningen.

Portrættegning udført af portrættegner Peter Simonsen

Lær at tegne portrætter på vores weekend tegnekursus, hvor du bliver undervist og guided af billedkunstner og portrættegner Peter Simonsen.

Kursus i portrættegning hvor undervisningen foregår på små hold Kreative kurser i portrættegtning, tegnekursus i Aarhus med fokus på personlig udvikling Vi har både weekend tegnekurser og 1-dags tegnekurser i Aarhus Weekendkursus i portrættegning med undervisning af portrættegner Peter Simonsen

På weekendens portrættegnekursus vil du opleve, hvordan dine grænser flyttes... og at du bliver mere fortrolig med at tegne portrætter. Der bliver naturligvis tid til fordybelse og arbejde mere detaljeret med lys og skygge, afprøve forskellige teknikker og udtryk samt din personlige streg.