Kreativ sommer - tegn og mal - bruge atelieret og materialerne frit

Kreativ weekend med dit maleri i fokus!

Weekend

Kreativ weekend! Tegn, mal, udforsk din kreative åre! Deltag i workshops, få professionel sparring og personlig rådgivning en hel weekend. Billedkunstner Peter Simonsen stiller materialer, sit atelier og sig selv til din rådighed.

Kursusdatoer:

  • 23.-24. apr. 2022 OPTAGET
  • 26.-27. nov. 2022

Tidspunkt:

  • Kl. 09:45-16:00

Beskrivelse:

Drømmer du om at være kreativ og udtrykke dig fuldt ud. Tegne, male, lege med farver, lære en masse, dykke ned i det kunstneriske univers - og udforske din kreative åre...? Så har du mulighed for det nu!

Brug billedkunstner Peter Simonsens atelier, materialer og deltag i workshops... inkl. professionel sparring og personlig rådgivning.

Daglige workshops og personlig rådgivning
Begge dage kl. 10-13 arrangeres workshops, som du også frit kan deltage i. Hele weekenden vil du kunne trække på teknisk viden og blive udfordret gennem inspirerende forlæg med dit personlige maleri samt dine interesser og udvikling i fokus. Peter vil indtil kl. 16:00 stå til din rådighed ifm. personlig rådgivning.

Du får god tid til at fordybe dig og afprøve forskellige maleteknikker, stilarter, fortolkninger og udtryk. Weekenden er din, så du kan dykke ned i et kunstnerisk univers, lege med farver og opdage farvernes betydning, symbolik og fortolkning eller hvordan følelser benyttes i billedsproget. Du kan både arbejde i atelieret og udenfor i den hyggeligste baggård.

  • Lørdag aften:
    Mulighed for at spise sammen. Området bugner med kulinariske oplevelser fra street food til lækkerier fra vores nabo, den italienske købmand - Il Mercatino.
    (ikke inkl. i prisen)

For alle der gerne vil dykke ned i det kunstneriske univers.

Antal deltagere:
Der er plads til 10 deltagere.

Materialer:
Tegneplader og staffelier stilles gratis til rådighed.

Materialer inkl. i prisen:
2 stk. lærreder (op til 60 x 60 cm) samt brug af akrylpapir (50 x 70 cm), tegnepapir (A3), blyanter, pastel, kul, kridt, akrylfarver, pensler og paletknive.

Øvrige lærreder kan tilkøbes. Pris 50-100 kr./stk. alt efter størrelse.

Mødetid 1. gang:
Kl. 09:30

Pris:
Kr. 1.850,- inkl. materialer, frugt og kaffe/te.

Kursussted:
PS Art Gallery/PS Kunstskole
Mejlgade 16b st.
8000 Aarhus C

Underviser og rådgiver:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Tilmelding

Husk venligst at oplyse navn, adresse og tlf., så vi kan oprette dig på kurset.

Området:

Galleriet er beliggende i én af Aarhus’ ældste og meget maleriske baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet. Området er Latinerkvarteret med hyggelige cafeer og restauranter ad libitum. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. Vi ligger et stenkast fra Domkirken, Kvindemuseet og Havnen.

Forslag til overnatning:

Oversigt med hoteller, Bed & Breakfast m.m.

Malekurset afholdes hos PS Art Gallery der er beliggende i en af Aarhus' ældste og meget maleriske baggårde Kom på sommerkursus i Latinerkvarteret i Aarhus - et område, der emmer af charme og historie

Atelier og materialer er frit.

Inspirerende workshops.

Personlig rådgivning.

Små hold hvor der er tid til dig.