Portrætmaler Peter Simonsen har udført dette selvportræt ifm DRs konkurrence Danmarks bedste portrætmaler

Portrættegner/portrætmaler Peter Simonsen: Portrættet (portraiture) har altid fascineret. Ansigtet. Øjnene - sjælens spejl. Dybt fascinerende. At sidde over for et menneske, snakke om løst og fast. Pludselig falder ”masken”... personen, som sidder over for mig, begynder at slappe af. Det er nu, ansigtet begynder at fortælle historie. Det er nu, jeg begynder at arbejde.

Portrætmalerier og portrættegninger udføres af Peter Simonsen

Naturligvis skal man kunne genkende den person, jeg portrætterer - men jeg tilstræber ikke fotografisk realisme i de portrætter, jeg tegner og maler. Snarere et ekspressionistisk udtryk, hvor jeg søger at skildre mennesket bag portrættet.

Bestil et portræt eller hør mere

Ring på 42 83 02 19 eller send en mail til os på info@artgallery-ps.com. Du er naturligvis også velkommen til at besøge galleriet i Aarhus. Portrætter både tegnes og males også efter foto.

PRISER: Portrættegninger fra 600 kr. Portrætmalerier fra 7.500 kr.

SPAR 30 % til og med 23. marts 2019

Vi skal have gjort plads til forårets helt store LIVE EVENT, skabelsen af 'The Creation - Religion, Myth, Science &'. Derfor tilbyder vi store rabatter på billedkunstner Peter Simonsens ekspressionistiske malerier og tegninger.

Portrætmaleri af Karen Blixen:
Udsnit fra processen

Portrætmaleriet af Karen Blixen bærer titlen 'The Two Storytellers' og er malet i sommeren 2018. Skitsen er skabt med kridt, hvorefter akrylfarverne er påført med pensel og palettekniv. Portrætmaleriet er udelukkende malet i frihånd. Maleriet er i privateje.

Værket 'Fragile':
Portræt malet med kridt

Portræt af kvinde skabt med kridt på opspændt lærred, der er monteret med en tynd line i en akrylmontre. Værket fortolker begrebet skrøbelighed. Værket er i privateje og udstilles i galleriet.