Selvportræt af Peter Simonsen portrættegner og portrætmaler

Portrætmaleri/portrættegning

"Naturligvis skal man kunne genkende den person, jeg portrætterer - men jeg tilstræber ikke fotografisk realisme i de portrætter, jeg tegner og maler. Snarere et ekspressionistisk udtryk, hvor jeg søger at skildre mennesket bag portrættet.

Portrættet har altid fascineret. Ansigtet. Øjnene - sjælens spejl. Dybt fascinerende. At sidde over for et menneske, snakke om løst og fast. Pludselig falder ”masken”... personen, som sidder over for mig, begynder at slappe af. Det er nu, ansigtet begynder at fortælle historie. Det er nu, jeg begynder at arbejde."

Portrættegner/portrætmaler Peter Simonsen

BESTIL ET PORTRÆT

Er du interesseret i at høre mere eller bestille et portræt?

Så ring på 42 83 02 19 eller send en mail til os på info@artgallery-ps.com. Du er naturligvis også velkommen til at besøge galleriet.

Portrætter både tegnes og males også efter foto.

PRISER:
Portrættegninger fra 600 kr.
Portrætmalerier fra 7.500 kr.

Portrætmaleri af Karen Blixen:
Udsnit fra processen

Portrætmaleriet af Karen Blixen bærer titlen 'The Two Storytellers' og er malet i sommeren 2018. Skitsen er skabt med kridt, hvorefter akrylfarverne er påført med pensel og palettekniv. Portrætmaleriet er udelukkende malet i frihånd. Maleriet er i privateje.

Værket 'Fragile':
Portræt malet med kridt

Portræt af kvinde skabt med kridt på opspændt lærred, der er monteret med en tynd line i en akrylmontre. Værket fortolker begrebet skrøbelighed. Værket er i privateje og udstilles i galleriet.