Søger du kunst til væggene? Benyt vores...
"kunst-til-din-væg" VISUALISERING

Vi kan hurtigt lave en visualisering, så du kan få en ide om, hvordan malerierne vil se ud hjemme hos dig!

  1. Tag et foto af din væg...
  2. Send det til os på info@artgallery-ps.com eller
    SMS til 42 83 02 19
  3. Vi indsætter et eller flere malerier i fotoet og returnerer det til dig... - så kan du bedre vurdere, om du ønsker at købe eller at få nogle malerier på prøve!

For at kunne lave en så realistisk visualisering som muligt vil vi bede dig om, at oplyse om fx højden på et møbel eller en væg, så vi kan indsætte maleriet i det rigtige størrelsesforhold. På denne måde vil det ser ud som om, at malerierne altid har hængt på væggene hjemme hos dig.

Se på malerier til væggene her...

HER FINDER DU MALERIER TIL DINE VÆGGE!

Visualisering er en gratis service, som vi tilbyder alle, der overvejer at købe kunst til hjemmet.

LEVERING: Over alt i Danmark.

WEBSHOP!

Malerierne kan også købes via webshoppen!

Eksempler på visualisering:

Abstrakte malerier - indretning med kunst til væggen. Malet af Aarhus kunstner Peter Simonsen Moderne malerier som kunst til væggen Original kunst til væggen finder du hos galleriet Aart Gallery PS Unik farverig kunst til væggen

Hos Art Gallery PS kan du få kunst på dine vægge - uden at sprænge budgettet. Vi har original kunst i alle prisklasser og malerier i alle størrelser.

Malerierne er skabt af billedkunstner Peter Simonsen. Værkerne har rod i ekspressionismen, og hvor kunstneren finder inspirationen i mødet med mennesker, naturen og musikken. Udover værker af Peter Simonsen kan vi også tilbyde kunst skabt af galleriets andre udstillende kunstnere.

Du er velkommen til at komme forbi og se malerierne live i galleriet i Aarhus. Ligesom vi også tilbyder, at du kan låne malerier med hjem nogle dage, inden du eventuelt køber.

Hvis du generelt gerne vil se, hvordan et maleri kunne se ud på dine vægge i stuen eller et andet sted, så benyt vores visualiseringsservice - den er helt gratis.