"Kunst-til-din-væg" VISUALISERING

Vi kan nemt og hurtigt lave en visualisering, så du kan få en fornemmelse af, hvordan malerierne vil se ud hjemme hos dig!

  1. Tag et foto af din væg...
  2. Send det til os på info@artgallery-ps.com eller
    SMS til 42 83 02 19
  3. Vi indsætter de ønskede malerier og returnerer dit foto... - så du bedre kan vurdere, om du ønsker at købe eller at få nogle malerier på prøve!

HER FINDER DU MALERIER TIL DINE VÆGGE!

Visualisering er en gratis service, som vi tilbyder alle, der overvejer at købe kunst til hjemmet.

LEVERING: Over alt i Danmark.

WEBSHOP!

Malerierne kan også købes via webshoppen!

Eksempler på visualisering:

Abstrakte malerier - indretning med kunst til væggen. Malet af Aarhus kunstner Peter Simonsen Moderne malerier som kunst til væggen Original kunst til væggen finder du hos galleriet Aart Gallery PS Unik farverig kunst til væggen

Hos Art Gallery PS kan du få kunst på dine vægge - uden at sprænge budgettet. Vi har original kunst i alle prisklasser og malerier i alle størrelser.

Malerierne er skabt af billedkunstner Peter Simonsen. Værkerne har rod i ekspressionismen. Inspirationen finder kunstneren i mødet med mennesker, naturen og musikken.

Du er velkommen til at komme forbi og se malerierne live i galleriet i Aarhus. Ligesom vi også tilbyder, at du kan låne malerier med hjem nogle dage, inden du eventuelt køber.

Hvis du generelt gerne vil se, hvordan et maleri kunne se ud på dine vægge i stuen eller et andet sted, så benyt vores visualiseringsservice - den er helt gratis.