Malekursus i Aarhus - kursus i portrætmaleri, weekendkursus

Kursus i portrætmaleri, hvor du kommer til at arbejde med hele processen i portrætmaleriet fra den tidlige skitse og opbygning, komposition, valg af farvepalette... til at arbejde med at gå ind i dig selv for at kunne skabe udtrykket i portrættet. Du bliver undervist af portrætkunstner Peter Simonsen, der tager sig tid til hver enkelt kursist.

MALEKURSUS, Aarhus:
Det ekspressive portræt

Weekendkursus

  • 26.-27. januar kl. 09:30-16:00 AFSLUTTET
  • 16.-17. marts kl. 09:30-16:00 AFSLUTTET
  • 27.-28. april kl. 09:30-16:00 VENTELISTE
  • 25.-26. maj kl. 09:30-16:00
  • 22.-23. juni kl. 09:30-16:00

Om kurset:
Weekendkursus i portrætmaleri. Malekursus der fokuserer på det ekspressive portræt. Stregen, farvernes betydning - at skabe et udtryk. Portrætlighed, karakter, udtryk, fortolkning, følelser... er nogle af kursets nøgleord.

Som inspiration ser vi på ekspressionistisk portrætkunst og nogle af kunsthistoriens store mestre og deres måde at fortolke portrættet på. Ligeledes vil du under kurset opleve, hvilken indflydelse fx musikken har på den skabende proces.

Du kommer til at arbejde med hele processen i portrætmaleriet fra den tidlige skitse og opbygning, komposition, valg af farvepalette... til at arbejde med at gå ind i dig selv for at kunne skabe udtrykket i portrættet. Du får mulighed for at arbejde med forskellige redskaber som kul, tegnekridt, akrylfarver, pensel, paletkniv med mere.

Kurset lægger vægt på at give dig indsigt og åbne dine øjne inden for ekspressive portrætmaleris verden. I løbet af weekenden vil du blive udfordret gennem spændende øvelser og nytænkende undervisning, hvor der er tid til dig. Vi vil gerne flytte dine grænser, så når vi evaluerer sidst på dagen om søndagen... så er du fyldt godt op med masser af ny viden, inspiration og lyst til at arbejde videre, når du kommer hjem.

På kurset vil det blive muligt at arbejde med selvportræt og efter model.

Malekurset er egnet for både let øvede og øvede.
Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau.

ANTAL DELTAGERE:
Der er plads til 6-8 deltagere på holdet.

MATERIALER:
Tegneplade og staffeli stilles gratis til rådighed.

Brug af øvrige materialer:
Tegnepapir, akrylpapir, maleplader, blyanter, tegnekridt og kul, akrylfarver, pensler og paletteknive koster kr. 300,-.

Du er velkommen til at tage dine egne materialer med.

PRIS:
1.550- inkl. frokost, frugt og vand/kaffe/te.

KURSUSSTED:
Art Gallery PS, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

UNDERVISER:
Peter Simonsen, billedkunstner/portrætmaler

Tilmeld dig kurset

TEGNE- & MALEKURSER

Portrætmaler Peter Simonsen underviser ved tegnekurser og malekurser

TILMELDING

Tilmeld dig portrætmalekurset i Aarhus ved at sende en mail til Peter Simonsen. Ved tilmelding vil du modtage en bekræftelse, information om betaling mv.

Tilmeld dig kurset
Portrætmalekursus Det Ekspressive Portræt - weekend

Malekursus i Aarhus - weekend med portrætmaleri

Weekend malekursus i Aarhus med fokus på "Det ekspressive portræt".

Malekurser akrylmaleri - undervisning i at male med akrylmaling Malekursus i Aarhus - Kreative malekurser med fokus på personlig udvikling Malekursus i Aarhus, weekendkursus i portrætmaleri Kreative malekurser mede fokus på portræt - weekendkurserne foregår i Aarhus

Kursus i portrætmaleri, der er egnet for både let øvede og øvede. Undervisningen tilpasses den enkeltes niveau med masser af teknisk vejledning og dialog. Weekendens portrætmalekursus er inkl. frokost, frugt, vand og kaffe/te.