Kunstnere | Kunsthåndværkere

Portrætmaler Peter Simonsen

Peter Simonsen, ekspressionist/speciale portrætmaleri (indehaver af Art Gallery PS): "Et portræt skabes ofte på baggrund af en hurtig skitse. Herefter lader jeg inspirationen tage over. At skildre mennesket bag portrættet og fange et glimt af et eller andet udefinerbart er målet, når jeg maler og tegner portrætter."

Lene Wiklund billedkunstner

Lene Wiklund, billedkunstner: "At se naturen som sjælens spejl er udgangspunktet for mine billeder. At undersøge farvernes tone og dybde i samspil med elementernes form – uanset om det er blomster, kasbaher, eller helt uden motiv; søger jeg med mine billeder at opnå en ro og harmoni men uden at miste spændingen."

Søren Fisker kunstmaler

Søren Fisker, billedkunstner: "I mine malerier, præget af det ekspressionistiske og abstrakte, har jeg i mange lag af akrylfarve, streger med kul, tusch, farvepasteller og grafit, fundet mit udtryk. Skæve bybilleder, hvor iagttageren kan finde nye opdagelser i maleriet."

Inger Nathan billedkunstner/skulptør

Inger Nathan, billedkunstner/skulptør: "Værker i mixed media - jeg arbejder med mange forskellige typer visuel kunst. Udover malerierne omfatter det også tegninger, akvareller, kollager, sten, gips, papir, garn mv."

Lise Porsmose billedkunstner

Lise Porsmose, billedkunstner: "Jeg kalder min malerier ”visuelle noter”. Disse billedgjorte noter er både en slags kys og kram - knytnæveslag og kvælertag. Frem for alt skal de rykke dig og mig og få os til at vende trivialiteten ryggen!"

Lene Kjeldsen billedkunstner

Lene Kjeldsen, billedkunstner: "Det er lysten, som driver værket og processen som bestemmer det endelige resultat. Jeg søger konstant inspirationen - og holder af at skabe collager ved hjælp af forskellige materialer og teknikker i mine billeder."