PS Art Gallery arrangerer i løbet af året en række udstillinger og events: bl.a. kunstudstillinger, koncerter, foredrag m.m.

Kunstudstillinger og events

Programoversigt

Vi arrangerer i løbet af året en række kunstudstillinger, koncerter og events. Programmet finder du herunder.

Julefest i galleriet

  • Fredag 16. december 2022 fra kl. 18-21

Årets store højtid nærmer sig - og det skal fejres! PS Art Gallery og PS Kunstskole inviterer kursister, kunder og venner af huset til julefest i det gamle bindingsværkshus i baggården i Mejlgade 16b.

Vi gider ikke snakke mere om Corona og slet ikke om krig og krise. Vi tænder lys, skruer op for varmen... og ikke mindst tænder for kogepladen, så gløggen kan få den rigtige temperatur. Varm og dampende! ;-D Der er selvfølgelig også varm kaffe og te til at lune sig på!

Kan du spille på et instrument eller synge... så er du naturligvis velkommen til at bidrage til festlighederne!

Har du lyst til at deltage?
Send mig en mail på info@artgallery-ps.com, så jeg ved hvor meget gløgg, jeg skal lave!

De allervarmeste julehilsner
Peter

Portrætmaler Peter Simonsen maler portræt live i Ridehuset

PORTRÆT MALES LIVE under udstillingen 'AlletidersKUNST 2023' i Ridehuset

  • Fredag 27. oktober 2023 kl. 12-16

Nu kan du igen opleve Peter Simonsen male portrætter LIVE under kunstudstillingen AlletidersKUNST i Ridehuset i Aarhus... og i år medbringer han to af sine kursister fra PS Kunstskole.

Portrætmodel søges

Har du lyst til at sidde model og få malet dit portræt live i Ridehuset? Så skriv til Peter Simonsen på info@artgallery-ps.com.

Som tak for din indsats vil du få det færdige portræt efter, det har været udstillet hos PS Art Gallery i Mejlgade 16b, Aarhus C.

Eventet finder sted:

AlletidersKUNST 2023
Ridehuset
Vester Allé 1
Aarhus

AlletidersKUNST arrangeres af Lions Club Aarhus Sct. Clemens.

Kunstudstillinger, events, koncerter m.m. i baggården i Aarhus. Arrangør: PS Art Gallery, Mejlgade i Aarhus

Kunstudstilling: The Creation - Religion, Myth, Science &

Værket ’The Creation - Religion, Myth, Science &’ er en kunstnerisk fortælling om Skabelsesberetningen fortalt gennem otte store kunstværker indhyllet i en dramatisk lydinstallation. Alt skabt af billedkunstner Peter Simonsen. Som publikum bliver du taget med på en rejse gennem religioner, myter og naturvidenskab. Ét samlet skabelsesværk hvor fortællinger fra blandt andet jødedom, kristendom, islam, hinduisme møder mytologier fra Norden, Grækenland og Egypten med flere. Værket rummer også naturvidenskaben med Big Bang og skabelsen af Universet, livets opståen og udvikling.

KUNSTNER:
Peter Simonsen

Arly Badstue og vennner gav koncert i galleriet. En hyggelig aften med musik og sange Tine Mynster og hendes søn spillede ved en intim koncert i galleriet

HUSK!

Du finder os i en historisk baggård i Mejlgade 16b Aarhus