Kunstudstillingen 'The Creation' er en fortælling om skabelsesberetninger. Billedkunstner Peter Simonsen

Kunstudstillinger og events

Programoversigt

Vi arrangerer i løbet af året en række udstillinger og events. Programmet byder bl.a. på kunstudstillinger, koncerter, foredrag, oplæsning og historiefortællinger.

Kunstudstilling: The Creation - Religion, Myth, Science &

  • 12. april - 7. september 2019

Værket ’The Creation - Religion, Myth, Science &’ er en kunstnerisk fortælling om Skabelsesberetningen fortalt gennem otte store kunstværker indhyllet i en dramatisk lydinstallation. Alt skabt af billedkunstner Peter Simonsen. Som publikum bliver du taget med på en rejse gennem religioner, myter og naturvidenskab. Ét samlet skabelsesværk hvor fortællinger fra blandt andet jødedom, kristendom, islam, hinduisme møder mytologier fra Norden, Grækenland og Egypten med flere. Værket rummer også naturvidenskaben med Big Bang og skabelsen af Universet, livets opståen og udvikling.

KUNSTNER:
Peter Simonsen

Shamanistisk skabelseshistorie og trommerejse

  • Dato offentliggøres snarest muligt

En helt unik performance, hvor du kan opleve shamanistisk skabelseshistorie om, hvordan mennesker, dyr og planter blev til. Medicinhjulet og fortællingen om indianernes Flowring Tree tilsat trommespil og sange fra de fire verdenshjørner tager dig med ind i åndernes verden. I løbet af aftenen vil du også komme med på en shamanistisk TROMMEREJSE og blive præsenteret for talkingstick.

Aftenens optræden udføres af tre fantastiske performere fra 'Filosofifabrikken'. Vi tør godt love en ganske særlig oplevelse, som kommer til at gøre et stort indtryk.

Medbring venligst en yoga måtte eller et tæppe, da vi laver galleriet om til et shamansk "hule".

PERFORMERE:
Tenna Foged, Bjarne Birkbak og Helle Bøjlesen, Filosofifabrikken

Aarhus Festuge 2019: À la Montmartre - arbejdende kunstnere, portrættegning, levende musik med mere!

  • 7.-8. september 2019
    Program følger

Oplev en festlig weekend 'à la Montmartre'! Vi laver baggården om til et mini Montmartre og fylder den med arbejdende kunstnere, levende musik, historiefortællere og digtere. Rødvin, baguettes med ost, lækker cafe crême og sprøde franske toner byder vi naturligvis også på.

Det bliver næsten som på det berømte Place du Tertre i Montmartre i Paris ;-)

Arly Badstue og vennner gav koncert i galleriet. En hyggelig aften med musik og sange Tine Mynster og hendes søn spillede ved en intim koncert i galleriet

HUSK!

Du finder os i en gammel baggård i Mejlgade 16B Aarhus