Kunstudstillinger, events, koncerter m.m. i baggården i Aarhus. Arrangør: Art Gallery PS, Mejlgade i Aarhus

Kunstudstillinger og events

Programoversigt

Vi arrangerer i løbet af året en række udstillinger og events. Programmet byder bl.a. på kunstudstillinger, koncerter, foredrag, oplæsning og historiefortællinger.

Kunstudstilling: The Creation - Religion, Myth, Science &

  • Fra 12. april 2019

Værket ’The Creation - Religion, Myth, Science &’ er en kunstnerisk fortælling om Skabelsesberetningen fortalt gennem otte store kunstværker indhyllet i en dramatisk lydinstallation. Alt skabt af billedkunstner Peter Simonsen. Som publikum bliver du taget med på en rejse gennem religioner, myter og naturvidenskab. Ét samlet skabelsesværk hvor fortællinger fra blandt andet jødedom, kristendom, islam, hinduisme møder mytologier fra Norden, Grækenland og Egypten med flere. Værket rummer også naturvidenskaben med Big Bang og skabelsen af Universet, livets opståen og udvikling.

KUNSTNER:
Peter Simonsen

Shamanistisk skabelseshistorie og trommerejse

  • Dato offentliggøres snarest muligt

En helt unik performance, hvor du kan opleve shamanistisk skabelseshistorie om, hvordan mennesker, dyr og planter blev til. Medicinhjulet og fortællingen om indianernes Flowring Tree tilsat trommespil og sange fra de fire verdenshjørner tager dig med ind i åndernes verden. I løbet af aftenen vil du også komme med på en shamanistisk TROMMEREJSE og blive præsenteret for talkingstick.

Aftenens optræden udføres af tre fantastiske performere fra 'Filosofifabrikken'. Vi tør godt love en ganske særlig oplevelse, som kommer til at gøre et stort indtryk.

Medbring venligst en yoga måtte eller et tæppe, da vi laver galleriet om til et shamansk "hule".

PERFORMERE:
Tenna Foged, Bjarne Birkbak og Helle Bøjlesen, Filosofifabrikken

Koncert med 'Kapellet' inkl. buffet med kartoffelsuppe og vin

  • 26. september 2019 kl. 19:00-20:30

Tre flotte fyre - cool og nærværende!

'Kapellet' er et nytænkende orkester med gamle musikere: Lars-Ole Vestergaard på saxofon og klarinet, Poul Rønnenfelt på guitar og Klaûs Rød Frederiksen på ord. Lyd og ord opføres på stedet til lejligheden. Genren er improviseret poesi og musik et sted mellem husmandsjazz, tilbagelænet pop og et strejf af blåt.

Entré 75 kr. inkl.:
Buffet med hjemmelavet kartoffelsuppe, lækkert brød, vin og kaffe/te.

Aarhus Festuge 2020: À la Montmartre - arbejdende kunstnere, portrættegning, musik med mere!

  • 29.-30. august 2020
    Kl. 11:00-17:00

Traditionen tro laver vi baggården om til et mini-Montmartre i stil med det "lidt" mere berømte Place du Tertre i Montmartre i Paris. Det bliver en festlig weekend, hvor du kan opleve baggården ‘iklædt’ fransk stemning med portrættegnere, kunstnere, kunsthåndværkere, designere m.fl.

Rødvin, baguettes med ost, lækker cafe crême og sprøde franske toner byder vi naturligvis også på.

À la Montmartre-kunstnere:
Navne på deltagende kunstnere (10-12 pers.) følger.

Arly Badstue og vennner gav koncert i galleriet. En hyggelig aften med musik og sange Tine Mynster og hendes søn spillede ved en intim koncert i galleriet

HUSK!

Du finder os i en gammel baggård i Mejlgade 16B Aarhus