Unikt galleri i Aarhus hvor du kan opleve kunst, litterære arrangementer, livemusik og drikke lækker kaffe

Galleriet i Aarhus... et levende galleri med kant, hvor billedkunsten møder andre kunstarter

Søger du kunst i Aarhus... lyriksaloner, live musik eller kreative kurser? Så besøg Art Gallery PS. Aarhus-galleriet tilbyder kunst og kunstneriske oplevelser i helt unikke omgivelser. Du finder os i Mejlgade - tæt på Domkirken og Kvindemuseet.

Galleriet er helt unikt og måske et af de mest interessante gallerier i Danmark. Her oplever du billedkunsten i en ganske særlig indramning med skæve vægge krydret med klassisk musik, jazz og sprøde franske toner understøtter de mange indtryk, som du kan lade synke ind... alt imens du nyder en cappuccino i galleriets café.

Bag galleriet står undertegnede godt hjulpet af min yngste datter, Emma. Jeg hedder Peter Simonsen og er billedkunstner med forkærlighed for portrætmaleriet. Her har jeg også mit atelier og værksted, som du er velkommen til at kigge ind i, når du besøger os her i baggården.

Lyriksaloner, live musik, kurser...

Fernisering i galleriet i Aarhus med kunstner og forfatter Tina HennebergI galleriet kan du udover se billedkunst af undertegnede også opleve udstillinger med andre kunstnere. Derudover arrangerer vi lyriksaloner, musikaftener samt andre events. Du kan også deltage i tegnekurser, malekurser og kreative workshops. Vi lægger vægt på at være et levende galleri med kant... og hvor billedkunsten møder andre kunstarter.

Du er også velkommen til at kigge ind og få tegnet dit portræt... eller bestille et portræt, som skal tegnes eller males efter foto.

Galleriet i Aarhus (high lights):

Kunsten blomstrer i baggården blandt nogle af Aarhus' ældste huse

I en af Aarhus' ældste baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet finder du galleriet. Området er Latinerkvarteret og adressen er Mejlgade 16B. Du mærker helt sikkert historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. Vi er nabo til Il Mercatino - og ligger et stenkast fra Domkirken og Kvindemuseet.

Er du på udkig efter kunst i Aarhus... eller en lyrisk og musikalsk oplevelse? Så læg vejen forbi Art Gallery PS... en lille oase inden for kunst, lyrik og musik!

Med venlig hilsen
Art Gallery PS

Peter Simonsen
Portrætmaler og gallerist