Galleri i Aarhus fyldt med kunst, kunsthåndværk og retro

Søger du kunst i Aarhus? Så besøg Art Gallery PS. Et galleri, hvor sanserne pirres fra det øjeblik, du træder ind i de historiske lokaler. Aarhus-galleriet tilbyder malerier, portrættegning og -maleri, kunsthåndværk, retro møbler samt udsøgte loppefund.

Galleriet er helt unikt og måske et af de mest interessante gallerier i Danmark. Her oplever du billedkunsten i en ganske særlig indramning med skæve vægge krydret med kunsthåndværk, retro møbler og loppefund. Klassisk musik, jazz og sprøde franske toner understøtter den visuelle oplevelse.

Bag galleriet står undertegnede... Peter Simonsen (billedkunstner med forkærlighed for portrætmaleriet). Her har jeg også mit atelier og værksted, som du er velkommen til at kigge ind i, når du besøger os her i baggården.

Fernisering i galleriet i Aarhus med kunstner og forfatter Tina HennebergHvert år afholder Art Gallery PS en række udstillinger med gæstekunstnere. Vi arrangerer også forskellige events og workshops... du kan fx møde arbejdende kunstnere eller selv deltage. Vi lægger vægt på at være et levende galleri med kant.

De fleste lørdage kan du kigge ind i galleriet og fx få tegnet dit portræt. Men du er naturligvis også velkommen til bestille et portræt, som skal tegnes eller males efter foto.

Galleriet i Aarhus (high lights):

Kunsten blomstrer i baggården blandt nogle af Aarhus' ældste huse

I en af Aarhus' ældste baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet finder du galleriet. Området er Latinerkvarteret og adressen er Mejlgade 16B. Du mærker helt sikkert historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk.

Er du på udkig efter kunst i Aarhus, så læg vejen forbi Art Gallery PS. En lille oase inden for kunst, dansk kunsthåndværk og retro!

Med venlig hilsen
Art Gallery PS

Peter Simonsen
Portrætmaler og gallerist