Unikt galleri fyldt med kunst, kunsthåndværk og lækker kaffe

Galleri i Aarhus fyldt med kunst, kunsthåndværk og en cafe, hvor du kan nyde lækker kaffe

Søger du kunst i Aarhus? Så besøg Art Gallery PS. Et galleri gemt i en baggård i Mejlgade og hvor sanserne pirres fra det øjeblik, du træder ind i de historiske lokaler. Aarhus-galleriet tilbyder blandt andet kunst og kunsthåndværk - og en kaffeoplevelse i helt unikke omgivelser.

Galleriet er helt unikt og måske et af de mest interessante gallerier i Danmark. Her oplever du billedkunsten i en ganske særlig indramning med skæve vægge krydret med kunsthåndværk, retro møbler og andre kuriositeter. Klassisk musik, jazz og sprøde franske toner understøtter de mange indtryk, som du kan lade synke ind... alt imens du nyder en cappuccino i galleriets café.

Bag galleriet står undertegnede godt hjulpet af min yngste datter, Emma. Jeg hedder Peter Simonsen og er billedkunstner med forkærlighed for portrætmaleriet. Her har jeg også mit atelier og værksted, som du er velkommen til at kigge ind i, når du besøger os her i baggården.

Fernisering i galleriet i Aarhus med kunstner og forfatter Tina HennebergI galleriet kan du - ud over mine malerier - opleve udstillinger med andre kunstnere, som gæsteudstiller hver tredje måned. Vi arrangerer også forskellige events og workshops... blandt andet lyrik- og musiksaloner... og det årlige "á la Montmartre", hvor baggården fyldes med arbejdende kunstnere. Vi lægger vægt på at være et levende galleri med kant... og hvor billedkunsten møder andre kunstarter.

De fleste lørdage kan du kigge ind i galleriet og fx få tegnet dit portræt. Men du er naturligvis også velkommen til bestille et portræt, som skal tegnes eller males efter foto.

Galleriet i Aarhus (high lights):

Kunsten blomstrer i baggården blandt nogle af Aarhus' ældste huse

I en af Aarhus' ældste baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet finder du galleriet. Området er Latinerkvarteret og adressen er Mejlgade 16B. Du mærker helt sikkert historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk.

Er du på udkig efter kunst i Aarhus... eller den helt personlige gave skabt af nogle Danmarks bedste keramikere og glaspustere? Så læg vejen forbi Art Gallery PS... en lille oase inden for kunst, kunsthåndværk og lækker kaffe!

Med venlig hilsen
Art Gallery PS

Peter Simonsen
Portrætmaler og gallerist