Unikt galleri i Aarhus hvor du kan opleve kunst, intime koncerter, litterære arrangementer, drikke lækker kaffe samt deltage på tegnekurser og malekurser hos billedkunstner Peter Simonsen

Galleriet i Aarhus... et levende galleri med kant, hvor billedkunsten møder andre kunstarter

Søger du kunst i Aarhus? Leder du efter et sted, hvor du kan komme på inspirerende, kreative kurser eller opleve intime live koncerter eller... et sted, hvor du kan drikke en god kop kaffe (gratis)..? Så besøg Art Gallery PS - galleriet i Aarhus er fyldt med god kunst og kunstneriske oplevelser i helt unikke omgivelser. Du finder os i Mejlgade - tæt på Domkirken og Kvindemuseet.

Galleriet er helt unikt og måske et af de mest interessante kunstgallerier i Danmark. Her oplever du billedkunsten i en ganske særlig indramning med skæve vægge krydret med klassisk musik, jazz og sprøde franske toner understøtter de mange indtryk, som du kan lade synke ind... alt imens du nyder en cappuccino i galleriets café.

Bag galleriet står undertegnede godt hjulpet af min yngste datter, Emma. Jeg hedder Peter Simonsen og er billedkunstner med forkærlighed for portrætmaleriet. Her har jeg også mit atelier og værksted, som du er velkommen til at kigge ind i, når du besøger os her i baggården. Det er iøvrigt også her jeg underviser og afholder tegne- og malekurser.

’SKABELSEN’ er et kunstnerisk event, der finder sted i dagene 25.-28. marts 2019 og 1.-7. april 2019. Det samlede værk, der kommer til at bære titlen ’The Creation - Religion, Myth, Science &’, vil bestå af i alt otte værker, som billedkunstner Peter Simonsen skaber LIVE i galleriet på 11 dage!

Kunst, kreative kurser, live musik, lyriksaloner og god kaffe i cafeen...

I galleriet kan du udover se billedkunst af undertegnede også opleve udstillinger med andre kunstnere. Derudover arrangerer vi lyriksaloner, musikaftener samt andre events. Du kan som nævnt også deltage i tegnekurser, malekurser og kreative workshops. Vi lægger vægt på at være et levende galleri med kant... og hvor billedkunsten møder andre kunstarter.

Du er naturligvis velkommen til at kigge ind og få tegnet dit portræt... eller bestille et portræt, som skal tegnes eller males efter foto.

Galleriet i Aarhus byder blandt andet på:

Kunsten blomstrer i baggården blandt nogle af Aarhus' ældste huse

Du finder galleriet i en af Aarhus' ældste baggårde med huse tilbage fra 1600-tallet. Området er Latinerkvarteret og adressen er Mejlgade 16B. Du kan ikke undgå at mærke historiens vingesus, når du går ind gennem porten og hen over de toppede brosten til det gule baghus med det grønne bindingsværk. Vi er nabo til Il Mercatino - og ligger et stenkast fra Domkirken og Kvindemuseet.

Er du på udkig efter kunst i Aarhus... eller en musikalsk oplevelse? Så læg vejen forbi Art Gallery PS... en lille oase inden for kunst og kunstneriske oplevelser!

Med venlig hilsen
Art Gallery PS

Peter Simonsen
Portrætmaler og gallerist