Kunstudstilling - Tina Henneberg billedkunstner og forfatter udstiller bobler

Sommerudstilling:
Kunst der bobler

2/6-26/8 2017

Fernisering: 2. juni kl. 17-19

Gæstekunstner: Tina Henneberg

Tina Henneberg f. 1974. Autodidakt kunstner og forfatter. Har udstillet flere steder i Danmark samt i Spanien, Færøerne og Sverige.

Tina Henneberg har rod i den vestjyske muld. Hun har et drive som de færreste og bøjer med fryd virkeligheden i kreativitetens navn. At sætte hende ind i en ramme er fysisk umuligt. Hun er i konstant bevægelse, både i ord og handling. I mødet med hende væltes man ofte omkuld af en bølge af smil, hurtige bemærkninger og en fandens kækhed, som også tydeligt mærkes i hendes malerier.

Tina Henneberg kunstner og forfatter udstiller i Aarhus- Jeg er kolorist. Farverne er mine ord, mine tanker og mentale stemninger. Farverne har, i min optik, evnen til at røre ”den anden”, hvor det talte ord hurtigt kommer til kort. Når jeg går ind i og ned i et værk, gør jeg det uden forudgående skitser, uden at planlægge og bevidst komponere, men lader uden uro tilfældighederne råde. Jeg har ikke travlt. Lag på lag arbejder jeg mig frem, lytter og ser et forunderligt bølgende liv tage form under mine penselstrøg... lige dér hvor intet liv var før.

- Jeg giver hele tiden rum til, at nye områder i værket kan vokse frem og fylde ”lige der”, hvor det har lyst til. Det kan være liden kønt, men bekymringen om at behage dig findes ikke i mig; det handler mere om min egen utæmmede eufori og glæde ved at skabe noget intuitivt, der er min drivkraft. Gir’ det mening? Det er frihed ikke altid at følge reglerne. Sådan er det i hvert fald for mig. Det er sært og tiltrækkende på én og samme tid. Jeg stræber ikke efter at tvinge værket i en bestemt retning, hvorfor skulle jeg? Hvorfor kontrollerer vildskaben i alle dets uforudsigelige facetter?

UDSTILLINGER/EVENTS:
Kalenderoversigt >>