Kunstudstilling

Efterårsudstilling: Faces & Bodies: Bag facaden

Efterårsudstilling:
Faces & Bodies: Bag facaden!

28/8-14/11 2015

Faces & Bodies: Bag facaden!/
Faces & Bodies

Udstilling af (Exhibition by): Lill Thelin, Inger Nathan, Jette Reinert, Elsa Nievas (Argentina), Karin Anna Søgaard, Annemette Hoier Nielsen, Jonna Stenvad, Jeanette Munch og Peter Simonsen.

Efterårets store udstilling 'Faces & Bodies: Bag facaden!' hos Art Gallery PS i Aarhus skildrer det uperfekte menneske. I en tid, hvor selviscenesættelse i de sociale medier er blevet dagligdagen, og hvor vi udstiller os selv ofte helt uden filter. Fra Facebook-opdateringer om, hvad vi har spist til morgen til... de mere eller mindre flaterende "præsentationer" af os selv i mere eller mindre prækære situationer - måske kun iført et par "tusser" og et overdimensioneret "jern".

Der var en gang, hvor befolkningen blev forarget over at en hest blev slagtet i "kunstens navn". Hvor går grænsen i dag? Er der overhovedet noget, der kan forarge os længere?

Udstillingen præsenterer en række kunstneres bud på det uperfekte menneske. Det erotiske menneske, det sårbare menneske, det perverse, det intime, det naive... det smukke menneske. Udstillingen tager beskueren med på en rejse ind "bag facaden", og hvor den kunstneriske pensel ind i mellem også er ført med humoristisk hånd.