Kunstudstilling hos Art Gallery PS

Aktuel kunstudstilling / Present art exhibition

2/12 2016-18/3 2017

Vinterudstilling: Søren Fisker (guest artist)

Fernisering: 2. december kl. 17-19

'Vinter 2016 - abstrakte ekspressioner'. I sine malerier, som er præget af det ekspressionistiske og abstrakte, har Søren Fisker i mange lag af akrylfarve, streger med kul, tusch, farvepasteller og grafit, fundet sit eget udtryk. Skæve bybilleder, hvor iagttageren stadig kan finde nye opdagelser i maleriet, og som fra starten måske ikke var tiltænkt.

2. december kl. 17-19 ferniserer vi udstillingen, hvor gæstekunstner Søren Fisker bl.a. vil fortælle om en inspirerende malerferie til Lesbos. Derudover kan du opleve Trump/Hillary-portrætterne (tegnet af Peter Simonen) og den meget ophidsede ordveksling henover Atlanten på vores Statement Wall. Ingen fernisering uden lækkerier - vi byder på glögg og julebag!

  • Artist talk: Søren Fisker
  • The Trump/Hillary Statement Wall
  • Glögg, julebag og stemningsfyldte juletoner

Kommende kunstudstillinger og events /
Upcoming shows & events

Workshop med Søren Fisker hos Art Gallery PS

14/1 2017

Workshop med billedkunstner Søren Fisker

Tidspunkt: Kl. 12-16

Workshoppen: Søren Fisker lægger ud med en kort introduktion af sine værker - der lige nu udstilles i galleriet - og de specielle teknikker han benytter. Derefter går vi i værkstedet. Temaet er "abstrakte ekspressioner". I værkstedet for du mulighed for, at arbejde med billedkomposition, strukturer og udtryk under kyndig vejledning af Søren Fisker.

På workshoppen vil du få indblik i forskellige kunstneriske og tekniske metoder samt ikke mindst inspiration til udvikling af dine egne værker. Alle kan deltage - både begyndere og øvede er velkomne.

Tilmelding: Senest 9. januar 2017 til info@artgallery-ps.com
Antal pladser: Max. 6 deltagere.
Pris: 300,- inkl. frugt, kaffe/te og materialer.
Sted: Art Gallery PS, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

24/3-27/5 2017

Forårsudstilling: Lene Wiklund (guest artist)

Fernisering: 24. marts kl. 17-19

Med indblik og udsyn inviterer Lene Wiklund indenfor i sit kunstneriske univers. Hendes motivvalg er bestemt af hendes rejser fra Grønland til orienten præget af en ganske særlig lysfylde, som besjæler mange af hendes billeder med en anelsesfyldt transparens. Beskueren oplever en lysfølsomhed og dybde i værkerne, som gør indtryk. Det er billeder man kan opholde sig længe ved, og som selv der, hvor orienten er mest bemærkbar, reflekterer Lenes nordiske rødder i lys og komposition.

2/6-26/8 2017

Sommerudstilling: Tina Henneberg (guest artist)

Fernisering: 2. juni kl. 17-19

Tina Henneberg er forfatter/kunstner med rod i den vestjyske muld. Hun har et drive som de færreste, og bøjer med fryd virkeligheden i kreativitetens navn. At sætte hende ind i en ramme er fysisk umulig. Hun er i konstant bevægelse, både i ord og handling; i mødet med hende væltes man ofte omkuld af en bølge af smil, hurtige bemærkninger og en fandens kækhed, som også tydelig mærkes i hendes malerier.

1/9 2017-24/2 2018

SÆRudstilling: En hyldest til musikken

Fernisering: 1. september kl. 17-19

Særudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen udstiller portrætter af sangere og musikere, som han har lyttet til i sit liv. Udstillingen er en tidsrejse, der begynder med den tidlige hippikultur i 1960'erne og navne som Janis Joplin og Joe Cocker. På rejsen møder du nogle af de musikalske ikoner fra blandt andet 70'erne og 80'erne samt musikgenrer, der spænder vidt og omfatter bl.a. jazz, country, rock, blues, klassisk m.m.

2/3-26/5 2018

Forårsudstilling: Information følger... (guest artist)

Fernisering: 2. marts kl. 17-19

Information følger...

UDSTILLINGER/EVENTS

Tidlligere kunstudstillinger