Kalender:

Kunstudstillinger/events 2019

Art Gallery PS er et levende galleri, hvor billedkunsten møder andre kunstarter. Årets program byder på kunstudstillinger, ferniseringer, litterære arrangementer som Lyrik Saloner, live musik og andre spændende arrangementer.

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller hos Art Gallery PS

Udstilling: Tine Mynster 'HUdløst ærlig'

28. november 2018 - 28. februar 2019

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller i galleriet i tre måneder. Tines malerier er som hendes sange - hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerier, der indeholder både blidhed og vildskab. "Livet er farverigt, fyldt af håb og glæde. Men livet indeholder også mørke sider, hvor alvor og sorg tager over - livet leves, der hvor alle nuancerne mødes, og det er disse stunder, jeg forsøger at give udtryk for på mine lærreder," udtaler Tine Mynster.

Inspirationen finder Tine i naturen, andres kunstværker og i de mennesker, hun møder.

Læs mere om Tine Mynster...

Sanger og musiker Tine Mynster spiller nytårskoncert hos Art Gallery PS i Aarhus

Tine Mynster: Nytårskoncert inkl. buffet

18. januar kl. 19:00-20:30

Det er en stor glæde at kunne præsentere sanger og musiker Tine Mynster til årets første koncert i galleriet. Vi tør godt love en koncert med nærvær. Helt tæt på livet.

Hvor går man hen, når modet bakker? Dette spørgsmål blev begyndelsen til en række sange om livet som voksen. Med hudløs ærlighed synger og fortæller Tine Mynster om livets facetter - de lykkelige, de håbefulde, de spørgende og de sorgfulde.

Tine Mynster udgav i 2015 cd'en Hjerteland, der fik 5 ud af 6 stjerner i BT. I 2017 udgav Tine singlen "Du ser mig" - denne sang gav hende en finaleplads i Dansk POPTalent 2017 på DK4.

Link til nogle af Tine Mynsters sange:
Video... Dansk POPTalent 2017 finalen
Sangen... 'Du ser mig'

Vi har plads til ca. 30-35 spisende gæster i galleriet, som vi laver om til en meget hyggelig café denne aften.

Entré 50 kr. inkl.: Buffet med hjemmelavet vintersuppe, bobler og kaffe/te.

Bestil billetter (begrænset plads)...

'SKABELSEN' er et kunstnerisk event af Peter Simonsen

Skabelsen: 'The Creation - Religion, Myth, Science &'

25.-28. marts 2019 og 1.-7. april 2019

'SKABELSEN' er et kunstnerisk LIVE event, der finder sted i dagene 25.-28. marts 2019 og 1.-7. april 2019. Det samlede værk, der kommer til at bære titlen 'The Creation - Religion, Myth, Science &', vil bestå af i alt otte værker, hvor billedkunstner Peter Simonsen vil skabe syv af værkerne på syv dage i april 2019.

Det samlede værk undersøger, hvordan forskellige religioner, mytologier og videnskaben udlægger ‘Skabelsen’ - skabelsen af Universet, livets opståen og udvikling.

Kom helt tæt på billedkunstner Peter Simonsen under processen og oplev dette episke værk blive skabt. Publikum kan forvente en holistisk oplevelse indhyldet i et lyrisk rum omfavnet af en dramatisk lydinstallation.

Læs mere...