Kalender:

Kunstudstillinger/events 2018

Portrætudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere og musikere

Portrætudstilling: En hyldest til musikken - VOL. 1

2. marts - 25. august

Årets første kunstudstilling står i musikkens tegn og er portrætudstillingen 'En hyldest til musikken - VOL. 1'. Billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsens personlige hyldest til nogle af de sangere og musikere, han har lyttet til i sit liv.

Udstillingens hovedværk, et meget stort portræt af Elvis Presley - The King of Rock & Roll - blev afsløret under ferniseringen af Mike Colin Andersen - Europas bedste Elvis Impersonator, der optrådte med et imponerende Elvis Show... OG sanger og sangskriver Arly Badstue fortolkede The Beatles, Leonard Cohen, Bob Dylan m.fl.

Læs mere om portrætudstillingen...

Lyrik og Musik med POP-OP Poeterne Ivan Guzmán, Daniel Mantel og Ian Lukins

Lyrik Salon med POP-OP Poeterne

2. LØRDAG i september, oktober, november og december

Nyd et glas vin eller en kop kaffe... og oplev berigende performancelitteratur helt tæt på. POP-OP Poeterne* er en gruppe forfattere, prosadigtere, undergrundsdigtere og digtere, som med ord forfører og tager dig med ud på en rejse udi ordenes verden. Eftermiddagene vil ofte være krydret med musik og kunst-performance... ligesom du kan risikere at blive aktiv medspiller. Velkommen til Lyrik Salon med POP-OP Poeterne.

TIDSPUNKT:
Kl. 13:00-15:00

Det vil være muligt at købe poeternes publikationer på dagen.

* POP-OP Poeterne er en gruppe forfattere og digtere fra Aarhus og omegn. Gruppen blev dannet i januar 2017 som respons til, at Aarhus blev udnævnt som årets "European Capital of Culture", med det primære formål, at nå ud til mange mennesker med performancelitteratur i det offentlige rum – især på steder hvor litteratur ikke allerede fandtes.

Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord

Udstilling med Tine Charlotte Dannerfjord

31. august - 24. november

Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord maler og udtrykker sig med farver i energi og bevægelse. At male er energi og livfuldhed. At fordybe sig i processen uden at vide hvor billedet ender. Hun har flere forskellige udtryksformer... mest abstrakte billeder, men også ekspressive billeder af natur og blomster. Decoupage - og ikonmotiver inspireret af rejser i Italien er også en del af det kunstneriske udtryk.

FERNISERING:
31. august kl. 17:00-19:00

Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord

Musikaften med Arly Badstue

SIDSTE TORSDAG i september, oktober, november og 20. december

Oplev sanger, sangskriver og guitarist Arly Badstue, som kommer og optræder med sine egne sange og fortolker en række store musikere. Arly skriver sange om steder, personer og stemninger fra sit liv. Sange til håbet, til hjerterne og sange for stemmerne.

TIDSPUNKT:
Kl. 19:00-20:30