Kalender:

Kunstudstillinger/events 2018/2019

Art Gallery PS er et levende galleri, hvor billedkunsten møder andre kunstarter. Årets program byder på kunstudstillinger, ferniseringer, litterære arrangementer som Lyrik Saloner, live musik og andre spændende arrangementer.

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller hos Art Gallery PS

Udstilling: Tine Mynster 'HUdløst ærlig'

28. november 2018 - 28. februar 2019

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller i galleriet i tre måneder. Tines malerier er som hendes sange - hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerier, der indeholder både blidhed og vildskab. "Livet er farverigt, fyldt af håb og glæde. Men livet indeholder også mørke sider, hvor alvor og sorg tager over - livet leves, der hvor alle nuancerne mødes, og det er disse stunder, jeg forsøger at give udtryk for på mine lærreder," udtaler Tine Mynster.

Inspirationen finder Tine i naturen, andres kunstværker og i de mennesker, hun møder.

Læs mere om Tine Mynster...

Sanger Arly Badstue optræder ved aftenens musik arrangement hos Art Gallery PS

Julekoncert + spisning m/Arly Badstue + 1

20. december kl. 19:00-20:30

Sanger og sangskriver Arly Badstue tager en af sine gode venner med til aftenens julekoncert i galleriet. Kom og oplev en stemningsfyldt aften, hvor de to entertainere spreder glæde og varme som en dejlig optakt til at julen og hjerternes fest kan begynde. Vi har plads til ca. 30-35 spisende gæster i galleriet, som vi laver om til en meget hyggelig café.

Entré 50 kr. inkl.: Buffet med hjemmelavet hokkaidosuppe, vin og kaffe/te.

Bestil billetter (begrænset plads)...

'SKABELSEN' er et kunstnerisk event af Peter Simonsen

Skabelsen: 'The Creation - Religion, Myth, Science &'

25.-28. marts 2019 og 1.-7. april 2019

'SKABELSEN' er et kunstnerisk event, der finder sted i dagene 25.-28. marts 2019 og 1.-7. april 2019. Det samlede værk, der kommer til at bære titlen 'The Creation - Religion, Myth, Science &', vil bestå af i alt otte værker, hvor billedkunstner Peter Simonsen vil skabe syv af værkerne på syv dage i april 2019.

Kom helt tæt på billedkunstner Peter Simonsen under processen og oplev dette episke værk blive skabt. Publikum kan forvente en holistisk oplevelse indhyldet i et lyrisk rum omfavnet af en dramatisk lydinstallation.

Læs mere...