Kalender:

Kunstudstillinger/events 2017-2018

Lene Wiklund 'Vinterrejsen' kunstudstilling i Aarhus hos Art Gallery PS

24/3-27/5 2017

Forårsudstilling: Lene Wiklund (guest artist)

Kunstudstillingen "Vinterrejsen" er titlen på gæstekunster Lene Wiklunds forårsudstilling her i galleriet. Udstillingen er både et billede på den fysiske rejse fra de nordlige breddegrader ned mod Marokko og mystikken - og en sjælerejse, hvor man giver sig hen... giver slip.

Med indblik og udsyn inviterer Lene Wiklund indenfor i sit kunstneriske univers. Hendes motivvalg er bestemt af hendes rejser fra det kolde Grønland i nord til det varme Marokko præget af en ganske særlig lysfylde, som besjæler mange af hendes billeder med en anelsesfyldt transparens.

Læs mere om kunstudstillingen...

Påske event 'A la Montmartre' hos Art Gallery PS i Aarhus

13/4-15/4 2017

Påske event: á la Montmartre
Arbejdende kunstnere i galleriet og baggården

Art Gallery PS fyldte galleriet og baggården med arbejdende kunstnere 3 dage i Påsken. Du kunne opleve - både når kunsten skabes og købe et lille mesterværk med hjem! Ligesom på det berømte Place du Tertre i Montmartre i Paris.

Galleriet og baggården blev iklædt pariserstemning, hvor vi bød på baguettes med camembert, liflig rødvin, kaffe m.m. Det hele blev krydret med sprøde franske toner.

Læs om påskens event...

Tina Henneberg billedkunstner og forfatter udstiller i Aarhus

2/6-26/8 2017

Sommerudstilling: Tina Henneberg (guest artist)

Fernisering: 2. juni kl. 17-19

Tina Henneberg er kunstner og forfatter med rod i den vestjyske muld. Hun har et drive som de færreste, og bøjer med fryd virkeligheden i kreativitetens navn. At sætte hende ind i en ramme er fysisk umuligt. Hun er i konstant bevægelse, både i ord og handling; i mødet med hende væltes man ofte omkuld af en bølge af smil, hurtige bemærkninger og en fandens kækhed, som også tydelig mærkes i hendes malerier.

Læs om sommerens kunstudstilling...

Kunst & Lyrik i Festugen - POP-OP Poeterne gæster Art Gallery PS i Aarhus

29/8-2/9 2017

Kunst & Lyrik i Festugen

5 POP-OP Poeter gæster Art Gallery PS

Kom ind fra gaden, sæt dig i de bløde stole, nyd et glas vin og oplev performancelitteratur helt tæt på. Hver dag byder på en ny forfatter eller digter. Du vil kunne opleve prosadigtere, undergrundsdigtere og digtere som med ord forfører og tager dig med ud på en rejse i ordets verden, der berører dig dybt i sjælen.

POP-OP Poeterne er en gruppe lokale forfattere og digtere, der blev dannet i januar 2017 i håbet om, at berige Aarhus og omegn med performancelitteratur i det offentlige rum.

Læs mere om Kunst & Lyrik-eventet...

Kunstudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere og musikere

1/9 2017-24/2 2018

PREVIEW: En hyldest til musikken

PREVIEW på udstillingen 'En hyldest til musikken - VOL. I'.

Vi løfter sløret og giver en lille en smagsprøve på portrætudstillingen 'En hyldest til musikken - VOL. I', som du kan læse mere om herunder.

Arbejdende kunstnere hos galleriet i Aarhus

23/9 2017

Arbejdende kunstnere

Art Gallery PS har inviteret en række billedkunstnere til at arbejde i galleriet. Kom og oplev tilblivelsen af malerier, tegninger og andre værker samt få mulighed for at tale med den enkelte kunstner. Galleriet byder på et glas vin til alle besøgende.

Læs mere...

Kunstudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere og musikere

2/3-26/5 2018

Portrætudstilling: En hyldest til musikken - VOL. I

Fernisering: 2. marts kl. 17-19

Portrætudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere, musikere og komponister, som han har lyttet til i sit liv. Kunstudstillingen er lidt en rejse ned ad memory lane begyndende med den tidlige hippikultur, flower power og rock-genren i 1960'erne og 70'erne... og med navne som Bob Dylan, Janis Joplin, Joe Cocker, Creedence Clearwater Revival - og ikke mindst Elvis Presley. På rejsen møder du også nogle af de musikalske ikoner fra 80'erne og frem til i dag. Musikgenrerne spænder vidt og omfatter bl.a. jazz, country, rock, blues og klassisk.

Læs om kunstudstillingen...