Lene Wiklund 'Vinterrejsen' udstilling hos Art Gallery PS

Aktuel kunstudstilling / Present art exhibition

24/3-27/5 2017

Forårsudstilling: Lene Wiklund (guest artist)

"Vinterrejsen" er titlen på Lene Wiklunds gæsteudstilling her i foråret. Udstillingen er både et billede på den fysiske rejse fra de nordlige breddegrader ned mod Marokko og mystikken - og en sjælerejse, hvor man giver sig hen... giver slip.

Med indblik og udsyn inviterer Lene Wiklund indenfor i sit kunstneriske univers. Hendes motivvalg er bestemt af hendes rejser fra det kolde Grønland i nord til det varme Marokko præget af en ganske særlig lysfylde, som besjæler mange af hendes billeder med en anelsesfyldt transparens. Beskueren oplever en lysfølsomhed og dybde i værkerne, som gør indtryk. Det er billeder man kan opholde sig længe ved, og som selv der, hvor orienten er mest bemærkbar, reflekterer Lenes nordiske rødder i lys og komposition.

Kommende kunstudstillinger og events /
Upcoming shows & events

Påske event 'A la Montmartre' hos Art Gallery PS

13/4-15/4 2017

Påske event: "Á la Montmartre"

Tidspunkt:
13. april kl. 12-16 (Skærtorsdag)
14. april kl. 12-16 (Langfredag)
15. april kl. 12-16 (lørdag)

Påske event: "á la Montmartre"! Art Gallery PS fylder galleriet og baggården med arbejdende kunstnere 3 dage i Påsken. Du vil kunne opleve - både når kunsten skabes og købe et lille mesterværk med hjem! Ligesom på det berømte Place du Tertre i Montmartre i Paris.

Galleriet og baggården iklædes pariserstemning, hvor vi byder på baguettes med camembert, liflig rødvin, kaffe m.m. Det hele krydres med sprøde franske toner.

Det bliver magnifique!

Workshop med Lene Wiklund hos Art Gallery PS

22/4 2017

Workshop med billedkunstner Lene Wiklund

Tidspunkt: Kl. 10-16

Workshoppen: Inspireret af stemningen i årstidernes skiften, farvernes tone og dybde, stofligheden, lyset/mørket spejlet i indre stemninger og refleksioner tager Lene Wiklund dig med indenfor i den kunstneriske verden, der er hendes.

På workshoppen skal vi bl.a. arbejde med farven i forskellige farveøvelser i oliemaling. Vi starter ude med inspiration i bymotiver og de gamle huse. Derefter går vi indenfor i værkstedet. Alle kan deltage - både begyndere og øvede er velkomne.

Tilmelding: Senest 14. april 2017 til info@artgallery-ps.com
Antal pladser: Max. 4 deltagere.
Pris: 575,- inkl. frokost, frugt, kaffe/te og materialer.
Sted: Art Gallery PS, Mejlgade 16B st., 8000 Aarhus C

2/6-26/8 2017

Sommerudstilling: Tina Henneberg (guest artist)

Fernisering: 2. juni kl. 17-19

Tina Henneberg er forfatter/kunstner med rod i den vestjyske muld. Hun har et drive som de færreste, og bøjer med fryd virkeligheden i kreativitetens navn. At sætte hende ind i en ramme er fysisk umulig. Hun er i konstant bevægelse, både i ord og handling; i mødet med hende væltes man ofte omkuld af en bølge af smil, hurtige bemærkninger og en fandens kækhed, som også tydelig mærkes i hendes malerier.

1/9 2017-24/2 2018

SÆRudstilling: En hyldest til musikken

Fernisering: 1. september kl. 17-19

Særudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen udstiller portrætter af sangere og musikere, som han har lyttet til i sit liv. Udstillingen er en tidsrejse, der begynder med den tidlige hippikultur i 1960'erne og navne som Janis Joplin og Joe Cocker. På rejsen møder du nogle af de musikalske ikoner fra blandt andet 70'erne og 80'erne samt musikgenrer, der spænder vidt og omfatter bl.a. jazz, country, rock, blues, klassisk m.m.

UDSTILLINGER/EVENTS

Tidlligere kunstudstillinger