Lene Wiklund 'Vinterrejsen' udstilling hos Art Gallery PS

Aktuel kunstudstilling / Present art exhibition

24/3-27/5 2017

Forårsudstilling: Lene Wiklund (guest artist)

"Vinterrejsen" er titlen på Lene Wiklunds gæsteudstilling her i foråret. Udstillingen er både et billede på den fysiske rejse fra de nordlige breddegrader ned mod Marokko og mystikken - og en sjælerejse, hvor man giver sig hen... giver slip.

Med indblik og udsyn inviterer Lene Wiklund indenfor i sit kunstneriske univers. Hendes motivvalg er bestemt af hendes rejser fra det kolde Grønland i nord til det varme Marokko præget af en ganske særlig lysfylde, som besjæler mange af hendes billeder med en anelsesfyldt transparens. Beskueren oplever en lysfølsomhed og dybde i værkerne, som gør indtryk. Det er billeder man kan opholde sig længe ved, og som selv der, hvor orienten er mest bemærkbar, reflekterer Lenes nordiske rødder i lys og komposition.

Kommende kunstudstillinger og events /
Upcoming shows & events

2/6-26/8 2017

Sommerudstilling: Tina Henneberg (guest artist)

Fernisering: 2. juni kl. 17-19

Tina Henneberg er forfatter/kunstner med rod i den vestjyske muld. Hun har et drive som de færreste, og bøjer med fryd virkeligheden i kreativitetens navn. At sætte hende ind i en ramme er fysisk umulig. Hun er i konstant bevægelse, både i ord og handling; i mødet med hende væltes man ofte omkuld af en bølge af smil, hurtige bemærkninger og en fandens kækhed, som også tydelig mærkes i hendes malerier.

Arbejdende kunstnere hos Art Gallery PS i Aarhus

Arbejdende kunstnere

Lørdag 17. juni kl. 11-15
Lørdag 23. september kl. 11-15

Art Gallery PS har inviteret en række billedkunstnere til at arbejde i galleriet. Kom og oplev tilblivelsen af malerier, tegninger og andre værker samt få mulighed for at tale med den enkelte kunstner.

Galleriet byder på et glas vin til alle besøgende.

Kunstudstilling - En hyldest til musikken

1/9 2017-24/2 2018

SÆRudstilling: En hyldest til musikken

Fernisering: 1. september kl. 17-19

Særudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere og musikere, som han har lyttet til i sit liv. Udstillingen er lidt en rejse ned ad memory lane begyndende med den tidlige hippikultur, flower power og rock-genren i 1960'erne og 70'erne... og med navne som Bob Dylan, Janis Joplin, Joe Cocker, Creedence Clearwater Revival og Elvis Presley. På rejsen møder du også nogle af de musikalske ikoner fra blandt 80'erne og frem til i dag. Musikgenrerne spænder vidt og omfatter bl.a. jazz, country, rock, blues og klassisk.

UDSTILLINGER/EVENTS

Tidlligere kunstudstillinger