Kalender:

Kunstudstillinger/events 2018

Portrætudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere og musikere

2/3-26/5 2018

Portrætudstilling:
En hyldest til musikken - VOL. 1

Forårets første kunstudstilling står i musikkens tegn og er portrætudstillingen 'En hyldest til musikken - VOL. 1'. Billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsens personlige hyldest til nogle af de sangere og musikere, han har lyttet til i sit liv.

Udstillingens hovedværk, et meget stort portræt af Elvis Presley - The King of Rock & Roll - blev afsløret under ferniseringen af Mike Colin Andersen - Europas bedste Elvis Impersonator, der optrådte med et imponerende Elvis Show... OG sanger og sangskriver Arly Badstue fortolkede The Beatles, Leonard Cohen, Bob Dylan m.fl.

Udstillingen er lidt en rejse ned ad memory lane begyndende med den tidlige hippikultur, flower power og rock-genren i 1960’erne og 70’erne... og med navne som Bob Dylan, Janis Joplin, Joe Cocker, Creedence Clearwater Revival samt Simon & Garfunkel. På rejsen møder du også nogle af de musikalske ikoner fra 80’erne og frem til i dag. Musikgenrerne spænder vidt og omfatter bl.a. jazz, country, rock, blues, klassisk og opera.

Kunstudstillingen omfatter blandt andet tegninger og malerier samt tidlige værker skabt tilbage i 1980'erne.

Portrætudstillingen kan ses frem til 26. maj.

Læs mere om portrætudstillingen...

DEN SIDSTE LØRDAG I JANUAR, MARTS OG MAJ

Lyrik & Musik Salon
med POP-OP Poeterne

Holder du af digte, poesi, prosa, musik...?
Kom og oplev en berigende og underholdende eftermiddag i ordets og musikkens navn. Art Gallery PS byder velkommen til Lyrik & Musik Salon med POP-OP Poeterne*. Poeterne ledsages af musikere. Eftermiddagene byder også på anden musikalsk underholdning.

Lørdag 27. januar:
Annette Petersen, Tomas Dalgaard og Daniel Mantel

Lørdag 31. marts:
Poul Damgaard, Lars Clausen og Niels Kjær

Lørdag 26. maj (international):
Daniel Mantel, Ivan Guzman og Ian Lukins

GRATIS ENTRÉ!

PROGRAM:
Kl. 12:30... Velkomst, baren er åben...
Kl. 13:00... Poeterne har ordet krydret med musikalske indslag...
Kl. 14:45... Få en snak med poeterne (ca. 15 min.)

Varighed: Ca. 2,5 timer inkl. pause. Sluttidspunktet kan variere!

Det vil være muligt at købe poeternes publikationer på dagen.

* POP-OP Poeterne er en gruppe lokale forfattere og digtere, der blev dannet i januar 2017 i håbet om, at berige Aarhus og omegn med performancelitteratur i det offentlige rum.

Arrangør:
Art Gallery PS
info@artgallery-ps.com

 

19/5-20/5 2018

Påske event: á la Montmartre
Arbejdende kunstnere i galleriet og baggården

Art Gallery PS fylder galleriet og baggården med arbejdende kunstnere 2 dage i Pinsen. Du kan opleve - både når kunsten skabes og købe et lille mesterværk med hjem! Ligesom på det berømte Place du Tertre i Montmartre i Paris.

Galleriet og baggården iklædes pariserstemning, hvor vi byder på baguettes med camembert, liflig rødvin, kaffe m.m. Det hele bliver krydret med sprøde franske toner.