Kalender:

Kunstudstillinger/events 2019

Art Gallery PS er et levende galleri, hvor billedkunsten møder andre kunstarter. Årets program byder på kunstudstillinger, ferniseringer, litterære arrangementer som Lyrik Saloner, live musik og andre spændende arrangementer.

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller hos Art Gallery PS

Udstilling: Tine Mynster 'HUdløst ærlig'

28. november 2018 - 28. februar 2019

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller i galleriet i tre måneder. Tines malerier er som hendes sange - hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerier, der indeholder både blidhed og vildskab. "Livet er farverigt, fyldt af håb og glæde. Men livet indeholder også mørke sider, hvor alvor og sorg tager over - livet leves, der hvor alle nuancerne mødes, og det er disse stunder, jeg forsøger at give udtryk for på mine lærreder," udtaler Tine Mynster.

Inspirationen finder Tine i naturen, andres kunstværker og i de mennesker, hun møder.

Læs mere om Tine Mynster...

'SKABELSEN' er et kunstnerisk event af Peter Simonsen

LIVE ART EVENT: The Creation - Religion, Myth, Science &

25.-28. marts 2019 og 1.-7. april 2019

Billedkunstner Peter Simonsen skaber over 11 dage i marts og april otte værker under titlen ”The Creation – Religion, Myth, Science &” her i galleriet. Det bliver en episk rejse igennem religioner, myter og naturvidenskab. Og du kan komme med på rejsen og opleve det hele i et stort LIVE ART EVENT.

Det samlede værk undersøger, hvordan forskellige religioner, mytologier og videnskaben udlægger ‘Skabelsen’ - skabelsen af Universet, livets opståen og udvikling. Kom helt tæt på billedkunstner Peter Simonsen under processen og oplev dette episke værk blive skabt. Publikum kan forvente en holistisk oplevelse indhyldet i et lyrisk rum omfavnet af en dramatisk lydinstallation.

Læs mere...