Tilbage til kommende arrangementer...

Kunstudstillinger/events (tidligere)

Her kan du se nogle af galleriets tidligere kunstudstillinger, events og andre arrangementer.

Portrætudstilling hvor billedkunstner Peter Simonsen (PS) udstiller portrætter af sangere og musikere

Portrætudstilling: En hyldest til musikken - VOL. 1

2. marts - 25. august

Årets første kunstudstilling står i musikkens tegn og er portrætudstillingen 'En hyldest til musikken - VOL. 1'. Billedkunstner og portrætmaler Peter Simonsens personlige hyldest til nogle af de sangere og musikere, han har lyttet til i sit liv.

Udstillingens hovedværk, et meget stort portræt af Elvis Presley - The King of Rock & Roll - blev afsløret under ferniseringen af Mike Colin Andersen - Europas bedste Elvis Impersonator, der optrådte med et imponerende Elvis Show... OG sanger og sangskriver Arly Badstue fortolkede The Beatles, Leonard Cohen, Bob Dylan m.fl.

Læs mere om portrætudstillingen...

Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord

Bogreception: ny roman af Mette Reinhardt Jakobsen

30. august

Forfatter Mette Reinhardt Jakobsen udkommer med romanen 'No. 54' - en fortælling om en ung dansk kvinde på en fransk arbejdsplads.

I en smal gade i det indre Paris ligger No. 54. Her hersker kaos. På anden og femte etage huserer Qualipôle, en virksomhed hvis medarbejdere kryber sammen i køkkenet, når chefen, Madame D, raser. I en hverdag præget af kassettebånd og fax-maskiner lærer hovedpersonen Meth langsomt at overleve i en storbytilværelse, hvor kun de stærkeste er berettiget til en plads.

RECEPTION:
30. august kl. 16:00-18:00

Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord

Udstilling: Tine Charlotte Dannerfjord

31. august - 24. november

Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord maler og udtrykker sig med farver i energi og bevægelse. At male er energi og livfuldhed. At fordybe sig i processen uden at vide hvor billedet ender. Hun har flere forskellige udtryksformer... mest abstrakte billeder, men også ekspressive billeder af natur og blomster. Decoupage - og ikonmotiver inspireret af rejser i Italien er også en del af det kunstneriske udtryk.

Læs mere om Tine Charlotte Dannerfjord...

Lyrik Salon i galleriet med POP-OP Poeterne - forfattere og digtere fra Aarhus læser op af egne værker

Lyrik Salon med oplæsning: POP-OP Poeterne

22. september kl. 13:00-15:00

Galleriet inviterer til Lyrik Salon, hvor du kan nyde et glas vin eller en kop kaffe... samtidig med, at du oplever berigende performancelitteratur helt tæt på. Over fire eftermiddage vil POP-OP Poeterne forføre dig med ord og tage dig med ud på en rejse i lyrikkens verden. Eftermiddagene vil nogle gange være krydret med musik og kunst-performance. Velkommen til Lyrik Salon.

Fri entré.

Det vil være muligt at købe poeternes publikationer på dagen.

* POP-OP Poeterne er en gruppe forfattere og digtere fra Aarhus og omegn. Gruppen blev dannet i januar 2017 som respons til, at Aarhus blev udnævnt som årets "European Capital of Culture", med det primære formål, at nå ud til mange mennesker med performancelitteratur i det offentlige rum – især på steder hvor litteratur ikke allerede fandtes.

Sanger Arly Badstue optræder ved aftenens musik arrangement hos Art Gallery PS

Koncert: Arly Badstue

27. september kl. 19:00-20:30

Oplev sanger, sangskriver og guitarist Arly Badstue, som kommer og optræder med sine egne sange og fortolker en række store musikere. Arly skriver sange om steder, personer og stemninger fra sit liv. Sange til håbet, til hjerterne og sange for stemmerne.

Buffet, 20 kr.: Kartoffelsuppe, vin og kaffe/te.

Fri entré.

Lyrik Salon i galleriet hvor blandt andre forfatter Annette Rana Petersen læser op

Lyrik Salon med oplæsning: POP-OP Poeterne

13. oktober kl. 13:00-15:00

Denne lørdag eftermiddag vil poesien omfavne billedkunsten og skabe en særlig fortælling her i galleriet. Vi får nemlig besøg af forfatter Annette Rana Petersen samt digterne Fidde Schulz og Ib Johansen, der vil læse op af egne værker. Alle tre er medlemmer af gruppen POP-OP Poeterne i Aarhus.

Annette Rana Petersen er blandt andet forfatter til bogen ‘Det gule køkkenur’ samt en række digte, noveller og kronikker. Fidde Schulz har udgivet fotodigtsamlingen “Ventetider” og er kendt for at fremføre sine digte med nerve og humor. Digteren Ib Johansen står bag “Metafysiske digte” og novellesamlingen “Tekster på kryds og tværs” og er tidligere lektor i engelsk på Aarhus Universitet.

Portrætmaler Peter Simonsen vil samtidig med oplæsningen skabe et portræt af de tre poeter.

Buffet, 20 kr.: Dagens kage, småkager og kaffe/te.

Fri entré.

De to musikere Niels B og Arly Badstue giver koncert ved aftenens musik arrangement hos Art Gallery PS

Koncert: Niels B + Arly Badstue

26. oktober kl. 19:00-20:30

Koncert med Niels B og Arly Badstue med temaet 'Skrevet, Sagt & Sunget'. Niels B kommer fra Vesthimmerland. Han har rigtig mange strenge at spille på. Med en forkærlighed for et mix af den Lanoirske guitarsound og Rickenbacker 12’r er han en meget empatisk og intuitiv musiker, som også er sangskriver... og på vej med udgivelser af egen musik.

Niels B akkompagneres af Arly Badstue, der har spillet i galleriet et par gange. Velkommen til en aften i selskab med to musikere i topform og med en masse koloristiske fortællinger på hjertet.

Entré 20 kr. inkl.: Hjemmelavet porresuppe, vin og kaffe/te.

Lyrik Salon i galleriet med POP-OP Poeterne - forfattere og digtere fra Aarhus læser op af egne værker

Lyrik og lagkage

10. november kl. 13:00-15:00

Peter Simonsen bliver 61 og byder alle, der måtte have lyst, på kaffe og lagkage i galleriet. Det er ikke kun smagssansen, der bliver tilfredsstillet denne eftermiddag. Kaffen og lagkagen kan nemlig nydes, alt imens fire digtere og forfattere fra POP-OP Poeterne vil give os noget at tænke over.

De fire POP-OP Poeter, der læser op i galleriet er Lars Hougaard Clausen, Anne Marie Eriksen, Jesper F. Larsen og Per Lykke.

Sidst vi arrangerede Lyrik Salon og havde besøg af POP-OP Poeterne, dannede galleriets baggård en helt fantastisk kulisse. I det gode vejr oplevede de mange besøgende berigende performancelitteratur helt tæt.

Fri entré inkl.: Fødselsdagslagkage, småkager og kaffe/te.

Lyrik Salon i galleriet med POP-OP Poeterne - forfattere og digtere fra Aarhus læser op af egne værker

Lyrik Salon og julesjov med POP-OP Poeterne

8. december kl. 14:00-16:00

Årets sidste Lyrik Salon bliver anderledes end de tidligere saloner. De fire digtere vil naturligvis læse op - men du kære publikum får også mulighed for at være med og give poeterne en udfordring... for denne eftermiddag i december leger vi "hatten går rundt"! Det vil sige, at du skriver fx et stikord eller en sætning, som poeterne herefter skal digte videre på! Det er jo december, julen nærmer sig... - det er tid til julelege! :-)

Digterne er: Pernille Randrup, Poul L. Damgaard og Tobias Dalager.

Portrætmaler Peter Simonsen tegner portrætter af poeter og publikum.

Fri entré!

Buffet 25 kr.: Æbleskiver, brunkager, glögg og kaffe/te.

Sanger Arly Badstue optræder ved aftenens musik arrangement hos Art Gallery PS

Julekoncert + spisning m/Arly Badstue + 1

20. december kl. 19:00-20:30

Sanger og sangskriver Arly Badstue tager en af sine gode venner med til aftenens julekoncert i galleriet. Kom og oplev en stemningsfyldt aften, hvor de to entertainere spreder glæde og varme som en dejlig optakt til at julen og hjerternes fest kan begynde. Vi har plads til ca. 30-35 spisende gæster i galleriet, som vi laver om til en meget hyggelig café.

Entré 50 kr. inkl.: Buffet med hjemmelavet hokkaidosuppe, vin og kaffe/te.

Sanger og musiker Tine Mynster spiller nytårskoncert hos Art Gallery PS i Aarhus

Tine Mynster: Nytårskoncert inkl. buffet

18. januar 2019 kl. 19:00-20:30

Det er en stor glæde at kunne præsentere sanger og musiker Tine Mynster til årets første koncert i galleriet. Vi tør godt love en koncert med nærvær. Helt tæt på livet.

Hvor går man hen, når modet bakker? Dette spørgsmål blev begyndelsen til en række sange om livet som voksen. Med hudløs ærlighed synger og fortæller Tine Mynster om livets facetter - de lykkelige, de håbefulde, de spørgende og de sorgfulde.

Tine Mynster udgav i 2015 cd'en Hjerteland, der fik 5 ud af 6 stjerner i BT. I 2017 udgav Tine singlen "Du ser mig" - denne sang gav hende en finaleplads i Dansk POPTalent 2017 på DK4.

Link til nogle af Tine Mynsters sange:
Video... Dansk POPTalent 2017 finalen
Sangen... 'Du ser mig'

Vi har plads til ca. 30-35 spisende gæster i galleriet, som vi laver om til en meget hyggelig café denne aften.

Entré 50 kr. inkl.: Buffet med hjemmelavet vintersuppe, bobler og kaffe/te.

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller hos Art Gallery PS

Udstilling: Tine Mynster 'HUdløst ærlig'

28. november 2018 - 28. februar 2019

Sanger og kunstmaler Tine Mynster udstiller i galleriet i tre måneder. Tines malerier er som hendes sange - hudløst ærlige og direkte. Med udgangspunkt i farvernes fortællinger skabes malerier, der indeholder både blidhed og vildskab. "Livet er farverigt, fyldt af håb og glæde. Men livet indeholder også mørke sider, hvor alvor og sorg tager over - livet leves, der hvor alle nuancerne mødes, og det er disse stunder, jeg forsøger at give udtryk for på mine lærreder," udtaler Tine Mynster.

Inspirationen finder Tine i naturen, andres kunstværker og i de mennesker, hun møder.

Læs mere om Tine Mynster...