Billedkunstner Tine Charlotte Dannerfjord udstiller hos Art Gallery PS i Aarhus

Billedkunstner
Tine Charlotte Dannerfjord

Når jeg maler bliver jeg fyldt af en fordybelse og en energi... en følelse af at være i et kreativt flow, hvor farverne og bevægelsen tager over. En god fornemmelse i en tid, hvor vi er meget i vore mentale tankefelt.

Se Tine Charlotte Dannerfjords billeder i webshoppen...

Jeg har malet i ca. 20 år. Min far var kunstmaler og lavede kulisser på Nordisk film... så lidt er nok smittet af. Jeg har gået på forskellige malerkurser på Kunst og Designskolen, på kurser hos arkitekt/kunstner Line Juhl Hansen og hos kunstner Lars K. Hansen.

Jeg inspireres af livet, hvad jeg ser, oplever, sanser... og det kan give mange forskellige udtryk. Oftest maler jeg abstrakt med akryl i mange lag og med bevægelse og energi i billedet. Naturen er også inspirationskilde... det kan give udtryk i ekspressive billeder af natur og blomster.

På mine mange ture til Italien er jeg blevet inspireret af madonnafigurer og udtrykker det i ikoner. Arbejdet med flere lag i træ, gips, foto og andre input..i blandform. Mindre billeder med blandform af fotos og maleri er også et udtryk jeg dyrker. Jeg kan således lide at bruge forskellig kreative udtryk i mine billeder.

Jeg har udstillet på arbejdspladser, i kirker, i beboerhuse, lægehus og galleri i Skagen. Jeg arbejder som socialrådgiver og terapeut - og maler i min fritid.